Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як заговорити воду? Домашній заговір води
 
21-07-2010, 16:41  Суспільство

Як заговорити воду? Домашній заговір води

 
Вода має пам'ять. Це не ми придумали, це вже давно доведено. Вода дуже чутлива до людських емоцій, вона запам'ятовує все з чим їй довелося зіткнутися. Навіть якщо ви просто напишите на пляшці з водою слово любов, вона це відчує.

0



Кристалики води, яка зберігає в собі пам'ять про що-небудь добре, мають дуже гарний і правильний вигляд. А ось ті, яким довелося зіткнутися зі злістю, виглядають досить таки потворно. Учені довго сумнівалися в ефективності святої води, яку заговорюють в церкві. Зараз же, після цілого ряду досліджень, вже немає ніяких сумнівів в тому, що будь-яка людина може зробити воду святою - достатньо просто заговорити її і проявити всі свої емоції.

Заговір води - справа відповідальна. Уявіть, скільки пройшла вода, перш ніж потрапити до вас у кухоль. Вона була в річці, очищалася, текла по трубах - у ній стільки негативу. Щоб вона забула про все це і стала такою, якою вам потрібна, потрібно докласти всю свою уважність і доброту.

Залежно від того, для чого ви заговорює воду, ви можете використовувати найбільш ефективні слова. Так, якщо ви хочете провести заговір води на багатство, не варто говорити їй про гроші. Згадайте краще такі слова: багатство, фінансове благополуччя, радість від володіння речами, успіх і т.п. Якщо заговорює воду на здоров'я, то для змови потрібно вибрати день, в який ви відчуваєте себе чудово. Нехай вода запам'ятає ваш еталонний стан і передасть його всім вашим клітинкам.

Наберіть трохи води в кухлик або відерце, чіпайте її руками і подумки або навіть вголос говоріть з водою. Облийтесь заговореною водою, попийте, додайте її в чай або якусь страву. Залиште декілька крапель і додайте їх у пляшку, на якій напишіть потрібне вам слово. Припустимо, це буде слово щастя. Як тільки вам стане погано, наливайте з пляшечки трошки щастя, пийте і станете щасливішими.

Для змови води вам знадобиться тільки величезне бажання і доброта. Якщо ви вірите в Бога, можете прочитати які-небудь молитви, якщо не знаєте молитов, просто поговоріть з водою так як умієте. Результат не змусить себе довго чекати, адже людина на цілих 80 відсотків складається з води.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!