Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Названо напої, які відмінно вгамовують спрагу
 
8-08-2010, 14:59  Суспільство

Названо напої, які відмінно вгамовують спрагу

 
Лікарі рекомендують щодня випивати не менше півтора літрів звичайної негазованої води. Вважається, що вона найкраще втамовує спрагу. Багато напоїв не тільки смачні, але й забезпечують організм корисними речовинами

Названо напої, які відмінно вгамовують спрагу



Зелений чай містить антиоксиданти, які захищають клітини організму від шкідливих впливів, завдяки чому знижується ризик розвитку остеопорозу, раку, серцево-судинних захворювань. Також у ньому є фтор, який зміцнює кістки і зуби. До речі, що важливо, цей напій не містить калорій.

М'ятний чай має протиспазматичну дію, тому його рекомендують навіть новонародженим дітям. Він допомагає зняти болі в м'язах і м'язову напругу, полегшує коліки, покращує процес травлення. Його можна пити і при розладах шлунка.

Нежирне молоко багате складними вуглеводами і білками. Випивши всього склянку, ви протягом досить довгого часу будете відчувати ситість. Кальцій міститься в молоці разом з вітаміном D, тому добре засвоюється. Вчені з'ясували, що кальцій допомагає спалювати жири, отже, молоко сприяє зниженню ваги.

Какао і гарячий шоколад збільшують виробництво в організмі гормону серотоніну. Чим його більше, тим краще настрій у людини. Також ці напої захищають від серцево-судинних захворювань.

Томатний сік без солі містить лікопен, який здатний знизити ризик розвитку багатьох видів раку. Крім того, ця речовина оберігає серце від дії вільних радикалів.

Журавлинний сік - відмінна профілактика захворювань ясен. Також він допомагає при проблемах сечовивідних шляхів. Зазвичай у цей сік додають цукор, тому намагайтеся вживати одну склянку на день.

Апельсиновий сік містить вітамін С, який відмінно підвищує імунітет, захищає від таких хвороб, як катаракта. Також в цьому напої багато фолієвої кислоти, необхідної для запобігання дефектів розвитку плоду у вагітних жінок, повідомляють "ФАКТИ".


Почему не заслужено не внесли в список пиво?

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!