Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Які хвороби виникають від грошей?
 
8-08-2010, 15:04  Суспільство

Які хвороби виникають від грошей?

 
Володіння грошима приносить масу позитивних моментів, головним з яких є розширення споживчих можливостей. Буває, що слідом за щастям наступають великі проблеми.

0



Володіння грошима приносить масу позитивних моментів, головним з яких є розширення споживчих можливостей. Буває, що слідом за щастям наступають великі проблеми. Гроші можуть стати причиною як психологічних, так і інфекційних захворювань.


Чим більше у вас грошей, тим більше ви зобов'язані думати про їх зберігання та примноження. Це призводить до розхитування нервової системи: серцевих захворювань, безсоння і стресів. Часто у багатих людей надмірно висока самооцінка, що сприяє конфліктам в сім'ї і проблемам у спілкуванні з друзями. Деякі індивіди зі слабкою психікою здатні зійти з розуму. При низькому доході знижується самооцінка, виникають комплекси і проблеми травлення.

Особливу небезпеку зберігають у собі паперові банкноти, які є переносником безлічі інфекцій. На одній купюрі може мешкати до 4 видів грибків і 500 типів різних бактерій, здатних порушити:

гепатит,

сифіліс,

сальмонельоз,

туберкульоз,

дизентерію,

грип
і багато інших захворювань. Цьому сприяє склад грошей - вони на 90% складаються з целюлози, яка є живильною речовиною для мікроорганізмів.

Чим нижче номінал банкноти, тим більше на ній накопичується бактерій. Небезпечні гроші легко отримати в громадських місцях: транспорті, ринках і магазинах. Рекомендується не слинити пальці при перерахуванні грошей, а після маніпуляцій з ними - завжди мити руки.

А щоб взагалі уникнути контакту з готівкою можна використовувати банківські картки.


За матеріалами «Власті.net»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!