Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі через масового користування кондиціонерами без електрики можуть залишитися цілі райони
 
12-08-2010, 16:24  Суспільство

У Житомирі через масового користування кондиціонерами без електрики можуть залишитися цілі райони

 
Спекотна погода вносить свої корективи в роботу практично всіх організацій і установ Житомира.

0



Директор Житомирського району електричних мереж Олег Самчук констатує: масове включення кондиціонерів в офісах і будинках це велике випробування для електричного обладнання.

- Під час таких температурних умов наше обладнання, яке і так вже відпрацювало свій час, часто виходить з ладу. Ми також намагаємося своєчасно направляти бригади, щоб зробити перемикання і в найкоротші терміни подати людям електроенергію, - каже Олег Самчук.

Самчук стверджує, що всі планові профілактичні роботи виконані в повному обсязі і зараз вже повним ходом йде підготовка до нового опалювального сезону.

- Навантаження збільшується в кілька разів і нам потрібно заздалегідь проводити профілактичні заходи в наших електроустановках. Також необхідно звернути увагу на ті листи споживачів, де у нас були проблемні питання протягом минулого опалювального сезону. Щоб поменше залишити прогалин в роботі і забезпечити нашим споживачам якісне та надійне електропостачання, - пообіцяв директор Житомирського району електричних мереж Олег Самчук.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!