Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі легалізовані поїздки до Києва з площі Перемоги.
 
28-09-2010, 21:20  Суспільство

У Житомирі легалізовані поїздки до Києва з площі Перемоги.

 
У Житомирі 28 вересня відбулося офіційне відкриття диспетчерського пункту з продажу квитків ТОВ «Компанія Житомиравтотранс», яка і виступила ініціатором його відкриття.

У Житомирі легалізовані поїздки до Києва з площі Перемоги.



Диспетчерський пункт відкрито на Площі Перемоги.

«Поки цей пункт буде здійснювати перевезення на Київ, але тут є можливість придбати квиток у будь-яку точку України. Тобто, зі Львова до Ужгорода, з Києва до Вінниці », - сказав під час відкриття Володимир Дебой, заступник губернатора Житомирської області, який курирує« транспортні »питання.

За його словами, це сучасний комп'ютеризований диспетчерський пункт. Поки немає технічної можливості відправляти звідси автобуси в усіх напрямках, але, за словами влади, це питання буде вирішуватися в найближчому майбутньому.

Як повідомив Володимир Дебой, зупинка на Площі була транзитною зупинкою, а зупинка не може продавати квитки та надавати передбачені законодавством пільги. По суті, перевезення були напівлегальними, водії піддавалися частих перевірок і були змушені платити штрафи.

Після відкриття диспетчерського пункту пасажири будуть отримувати квитки, застраховані і зможуть придбати квитки за пільговою ціною (зокрема, дитячі).

Перевізники ж будуть проходити диспетчерську реєстрацію і відповідний контроль перед виходом у рейс.

Перевезення з Площі Перемоги в Київ, як і раніше, здійснює фірма Еліта-Автоплюс (м. Київ), зараз на лінії близько 20 машин різних марок. Середньодобовий пасажиропотік становить близько 600 чоловік.

Диспетчерський пункт працює з 6.00 до 20.00 годин щодня.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!