Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » З 1 січня житомиряни зможуть відмовитися від ЖЕКів
 
20-10-2010, 00:48  Суспільство

З 1 січня житомиряни зможуть відмовитися від ЖЕКів

 
З 1 січня 2011 року кожен багатоповерховий житловий будинок повинен визначитися з вибором нової обслуговуючої організації.

З 1 січня житомиряни зможуть відмовитися від ЖЕКів



При цьому можна буде або підтвердити в правах старий добрий ЖЕК, або вибрати нового управителя з числа приватних компаній представлених на ринку, - з посиланням на Економічні вісті повідомляє Правда.

Якщо мешканці будинку протягом року не скористаються своїм правом, вибір за них зроблять органи місцевого самоврядування, вибравши керуючу компанію шляхом проведення конкурсу.

МінЖКГ і Всеукраїнське об'єднання обласних організацій роботодавців підприємств житлово-комунального господарства «Федерація роботодавців ЖКГ України» за підтримки Міжнародного фонду «Єдиний Світ» організували інформаційний майданчик, який допоможе населенню, повністю реалізувати свої права та обов'язки з утримання та обслуговування житлового фонду.

Як повідомив голова «Федерації роботодавців ЖКГ України» Олег Адамов, вперше в Україні створено інтернет-ресурс з повною інформацією про всі компанії всіх форм власності, які пропонують свої послуги на ринку житлово-комунальних послуг з коментарями споживачів їх послуг.

На сайті буде організована постійно діюча консультаційна підтримка, на якій відвідувачі зможуть у режимі онлайн отримати відповіді на всі питання, що стосуються житлово-комунальної сфери.


За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!