Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » "Як прожити на 907 гривень": учасникам треба протриматися ще тиждень
 
25-10-2010, 20:55  Суспільство

"Як прожити на 907 гривень": учасникам треба протриматися ще тиждень

 
Самою економною виявилася вчителька з Івано-Франківщини, а у запорізького бізнесмена залишилося всього 50 грн.

"Як прожити на 907 гривень": учасникам треба протриматися ще тиждень



Чотирьом учасникам соціального експерименту «Як прожити місяць на прожмінімум» (907 грн.), Який проводить з 1 по 31 жовтня Нацфорум профспілок України, залишилося протриматися тиждень.

Як повідомила керівник прес-служби НФПУ Юлія Іванова, менше всіх грошей залишилося у запорізького підприємця Сергія Чижова (49 років) - 50 грн, самою економною виявилася вчителька з Івано-Франківщини Ганна Покотило (47 років) – у неї 440 грн. Сумська журналістка Євгенія Суярко (22 роки), має ще 179 грн, а охоронець з Вишгорода (Київщина) Іван Місяць (30 років) - 358 грн. Один учасник, нагадаємо, вибув через те, що захворів, і тільки на ліки йому потрібно було близько 300 грн.

«Сьогодні нічого не їв, якось навіть не хотілося, чаю випив. Цілий день проспав .... Наварив картоплі, заправив соняшниковою олією. Так і прожив ще один день », - написав у своєму щоденнику Іван Місяць. Зате він все ж таки полагодив зимове взуття (правда, досить недорого - за 14 гривень) і тепер не морозить ноги в літніх кросівках. «Директор школи, де я працюю, говорить, що я погано виглядаю, радить вживати вітаміни. Я вже схудла на 3 кг », - розповіла Покотило.

«Розум відмовляється усвідомлювати, як живуть у цій постійній безнадії мільйони українців, а їм ще треба годувати дітей, купувати одяг. Чим ми прогнівили небеса »-? Запитує Чижов. У профспілках обіцяють, що після експерименту щоденники його учасників вийдуть окремою брошурою, яку направлять президенту, до парламенту і Кабміну разом з вимогою збільшити прожмінімум.



Олександр Панченко
За матеріалами segodnya.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!