Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як Шуфрич по дорозі до Житомира ... "Розслабляється" стрільбою
 
10-11-2010, 10:21  Суспільство

Як Шуфрич по дорозі до Житомира ... "Розслабляється" стрільбою

 
Федерація зі стрільби з лука обрала Нестора Івановича своїм президентом. А все тому, що він - наймолодший майстер спорту СРСР у цьому виді спорту (звання отримав, коли йому було майже 15 років), був кандидатом у юнацьку збірну Союзу, але вирішив, що вуз - важливіше.

Як Шуфрич по дорозі до Житомира ... "Розслабляється" стрільбою



«Це довга історія, як я зайнявся стрільбою. Я починав з великого тенісу, застудив нирки, і лікарі заборонили мені рухливі види спорту. Підлітком, коли ми думали, що я переріс хворобу, почав займатися легкою атлетикою. Але хвороба повернулася, і лікарі дозволили мені тільки статичні види спорту. Я вибрав стрільбу з лука », - розповів нам Шуфрич. Тренується він часто: «В останній раз стріляв на минулого тижня. Один раз вистрілити з мого лука - все одно що підняти над головою 21,5 кг. Стріляю, по можливості, вдома. Якщо є необхідність виїхати в поле - то стрільбища є біля Льодового стадіону і по дорозі до Житомира, на спортабі Олімпійського резерву ».

До речі, крім тенісу, лука і атлетики, наш герой добре катається на конях. «Крім того, коли я займався стрільбою з лука, то в якості загальної фізпідготовки у мене були і заняття дзюдо, і рукопашний бій», - каже Нестор Іванович.

За матеріалами RuporZT

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!