Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Українські дівчата п'ють стільки ж, скільки і хлопці
 
13-11-2010, 21:56  Суспільство

Українські дівчата п'ють стільки ж, скільки і хлопці

 
Міністерство у справах сім'ї, молоді та спорту констатує, що в Україні 68% юнаків і 64% дівчат вживають алкоголь. Про це на парламентських слуханнях на тему «Молодь за здоровий спосіб життя» сказав міністр сім'ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін.

Українські дівчата п'ють стільки ж, скільки і хлопці



«В Україні курять 45% юнаків і 35% дівчат, вживають алкоголь 68% хлопців і 64% дівчат. 13% молоді вживають так звані легкі наркотики. За різними експертними оцінками, близько 80% наркозалежних - це молоді люди від 14 до 35 років », - сказав він.

Міністр зазначив, що в останні роки значно збільшилася кількість хворих на туберкульоз та ВІЛ-інфікованих серед молоді, а також наркоманів, пише ProUA.

«За останні 10 років частка хворих на наркоманію серед неповнолітніх збільшилася у 6-8 разів», - заявив він.

За його словами, у вільний час фізичними вправами займається кожен третій 6-класник і кожен шостий студент.

«Тобто, чим людина стає дорослішою, тим менше у неї бажання і часу на активний спосіб життя», - сказав він.

За словами Сафіулліна, за даними соціологічних досліджень, 1 / 3 молодих людей готові приділяти свій вільний час занять спортом і фізичними вправами, якщо буде відповідна інфраструктура.

Він також підкреслив, що формування бажання займатися спортом і вести здоровий спосіб життя у молоді - це завдання не тільки держави, але й окремого громадянина.

За словами міністра, для реалізації цієї мети необхідна співпраця сім'ї, громадянського суспільства і держави.

«Міністерство готове взяти на себе відповідну лідерську роль у реалізації програми формування здорового способу життя», - додав він.

При цьому Сафіуллін зазначив, що Мінсім'ї вже виступило з ініціативою щодо розвитку спортивної інфраструктури починаючи з наступного року, яка передбачає будівництво 500 багатофункціональних майданчиків, 15 басейнів і 15 льодових ковзанок.

За матеріалами obozrevatel.com

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!