Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Журналісти програми «Знак якості» роблять репортаж про бердичівський завод
 
30-11-2010, 21:53  Суспільство

Журналісти програми «Знак якості» роблять репортаж про бердичівський завод

 
4 червня 2010 в місті Бердичеві за адресою вул. Залізнична, 12 відбулось відкриття Бердичівського рибопереробного заводу ТОВ «Ревега». Під час відкриття нового заводу керівництво області та міста мали можливість відвідати виробництво, а всі присутні - продегустувати продукцію ТОВ «Ревега» та ознайомилися з мультимедійною презентацією в якій йшла мова про процес виробництва, новітні технології та умови праці на новому заводі.

Журналісти програми «Знак якості» роблять репортаж про бердичівський завод



На заводі створено всі умови праці: облаштовані душові кімнати, кімнати для прийому їжі (у перспективі організація гарячого харчування), сучасні умови праці на новому обладнанні, працівники проходять регулярно медичний огляд, забезпечені спецодягом за рахунок підприємства.

У фірмовому магазині працівники заводу зможуть купувати продукцію виготовлену власними руками і за цінами виробника. У місті створена мережа фірмових магазинів «Ревега», де за ціною виробника всі бажаючі можуть придбати високоякісну рибну продукцію.

Площа заводу 1440 кв.м., площа складських приміщень 518 кв.м., 439 кв.м. - площа двох складів - морозильників, адміністративний корпус та приміщення магазину - 260 кв.м.

Проектна потужність заводу - 15 - 20 тон риби на добу. При двозмінній роботі на підприємстві можуть працювати 200 чоловік. Середня заробітна плата буде становити 1500 грн. в місяць. До бюджету надходження становитимуть 50 тис. грн.

Якість продукції заводу ТОВ «Ревега» відомо далеко за межами Бердичева. Підтвердженням цього є той факт, що сьогодні на підприємстві працюють журналісти телеканалу «Інтер» з програми «Знак якості». Програма відома тим, що про товари там розповідають не на правах реклами, а на доведений факт високої якості продукту.

Як заявив «Бердичеву Діловому» власник підприємства пан Ревега, приїзд журналістів з Києва став для нього приємною несподіванкою. Але з іншого боку весь трудовий колектив націлений на випуск продукції високої якості, і якщо про це хочуть розповісти на центральному телеканалі, то це скоріше закономірність, ніж випадковість - українці заслуговують на продукти високої якості.

Валерій Шелепа

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!