Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вийти заміж за іноземця: особливості характеру іноземних представників сильної статі
 
5-12-2010, 21:38  Суспільство

Вийти заміж за іноземця: особливості характеру іноземних представників сильної статі

 
Російські та українські жінки користуються великим успіхом у іноземців. Вони більш привітні, красиві, господарські і налаштовані саме на сім'ю, а не на кар'єру або бізнес, як їх співвітчизниці


0



Тому, якщо доля не дала вам сімейного щастя на батьківщині, чому б не спробувати вийти заміж за іноземця.

Попередньо, пропонуємо вам ознайомиться з національними чоловічими особливостями європейських чоловіків.

Німці - люблять пиво і футбол, але після того, як вирішені всі поточні питання сім'ї. Усім відоме поняття німецької пунктуальності - і ви повинні бути такою, щоб створити з ним міцний союз. Німецький чоловік не терпить забудькуватості і цінує порядок у всьому. Якщо ви така, і вам теж подобається чистота, порядок і розклад на найближче майбутнє, німець вам чудово підійде.

Італійці - відрізняються відкритістю, веселою вдачею і романтизмом. Італієць буде платити за вас у ресторані, дарувати квіти й дорогі подарунки. Італійці - справжні герої-коханці, вони говорять стільки компліментів, що навіть у досвідченої жінки голова йде обертом. Але є одне «але» - всі італійці «мамині синочки» і завжди вчинять так, як скаже мама, а не ви. Якщо ці «труднощі» вас не лякають, і ви думаєте, що здатні знайти спільну мову з майбутньою свекрухою, вибирайте італійця.

Французи - палкі і закохуються швидко, довго і красиво говорять про любов і обіцяють зірки з неба, але замість зірок дарують парфуми й оригінальну, але недорогу біжутерію. І ще, французькі чоловіки висококультурні, розбираються в мистецтві, літературі, історії, обожнюють поговорити про політику і вимагають, щоб їх співрозмовниця розбиралася в цих питаннях на належному рівні. Також відзначимо, що французи не підійдуть тим жінкам, які по своїй натурі ревниві, навіть у присутності дружини француз фліртує направо і наліво.

Англійці - це традиції, змінити які не в силах і сам Господь Бог. Все своє життя, кожен ранок дружина англійця готує яєчню з беконом, а о п'ятій годині, час англійського five of clock на столі повинен стояти чай з молоком. Виходячи заміж за англійця, будьте готові до того, що плакатися в жилетку, скаржитися на життя, говорити про свої проблеми вам буде ні з ким, в Британії це не прийнято, навпаки, треба говорити тільки про позитивне і бути досить освіченою і сучасною, щоб підтримати будь-яку світську бесіду.

За матеріалами profinews.com.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!