Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чоловіче щастя: винайдений гель, що дозволяє голитися не частіше разу на 3 тижні
 
7-06-2011, 00:12  Суспільство

Чоловіче щастя: винайдений гель, що дозволяє голитися не частіше разу на 3 тижні

 
Головні зусилля фармацевтів-косметологів планети по відношенню до сильної статі носять дещо однобокий характер: пошуки засобу від облисіння. Тим часом не менший комерційний успіх чекає компанію, яка пропонує "засіб від бороди".

'Чоловіче



Чоловіки не тільки живуть менше - в ці короткі роки життя вони і страждають більше: чого тільки варта необхідність щодня голитися. Борода йде не всім, і далеко не у всіх компаніях заохочується дотримання такого «дрес-коду» у вигляді рослинності на обличчі, до того ж у бороді банально спекотно - вона погіршує теплообмін шкіри на обличчі.

І мільярди чоловіків у світі кожен ранок з пригніченим стогоном тягнуться до бритв, а, між тим, щоденне гоління, нехай навіть і найсучаснішою бритвою в багатьох представників сильної статі призводить до найсильнішого подразнення, яке не вдається приборкати жодними засобами.

Тому не дивно, що вже в перші години після початку продажу засобу Adonia Hair Serum на британському сайті, де можна придбати цей чудовий засіб, зареєструвалося більше 10 000 осіб, котрі прагнуть знизити щомісячну кількість «вправ» з бритвою і позбутися від шорсткої через постійне роздратування шкіри.

У США, де почалася тріумфальна хода гелю від волосся, у перші 24 години після початку продажу були реалізовані всі запаси, а «лист очікування» - тих, кому не вистачило жаданого засобу, досяг до кінця першої доби 20 000 осіб.

Продавці стверджують, що одного тюбика гелю вистачає на 2 місяці щоденних аплікацій. Регулярне застосування засобу після 6-го тижня знижує ріст волосся на 70%. Таким чином, чоловікові звичайного європейського типу (який має світле волосся і очі) буде достатньо вдаватися до допомоги бритви не частіше 1-го разу на 3 тижні.

Коштує тюбик гелю 49 доларів США.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!