Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Інвестори ЗАТ «Житомирські ласощі» звернулися за допомогою до посольства США, Нідерландів і Швейцарії
 
8-12-2010, 00:49  Суспільство

Інвестори ЗАТ «Житомирські ласощі» звернулися за допомогою до посольства США, Нідерландів і Швейцарії

 
Скандал навколо рейдерського захоплення кондитерської фабрики «Житомирські ласощі» набирає обертів.

0



Нагадаємо, 20 листопада 2010 бойовики «Флагман-1» за мовчазної згоди житомирської міліції не пропустили для участі в Зборах акціонерів «Житомирських ласощів» представників власників компанії - Delta Capital SA, яка володіє 95% акцій ЗАТ.

"Ця операція стала можливою завдяки участі судді Житомирського обласного господарського суду Олександра Тимошенко, який своїм рішенням по суті прямо заборонив власникам підприємства проводити будь-які дії на« Житомирські ласощі », хоча це суперечить десятку статей цивільного кодексу.", - Пише Віталій Семакін, видання Цензор.

1 грудня в Житомир прибула комісія Вищої Ради Юстиції (ВРЮ), яка на місці взяла свідчення всіх представників судової влади, замішаних в захопленні «Житомирських ласощів». Причина розслідування - звернення власників підприємства компанії Delta Capital SA.

Через винесення неправових рішень у справі «Житомирських ласощів» судді довелося давати пояснення, і тепер він може стати безробітним - за аналогічні приклади рейдерства Вища рада юстиції, як правило, позбавляє суддів роботи, а всі їхні спірні рішення переглядаються новим складом суду.

Також на розгляді ВРЮ рішення суддів Богунського районного суду Житомира, і судді Київського окружного адміністративного суду Федорчука.

Крім того, Delta Capital SA звернулася в посольство США в Україну, а також до посольств Нідерландів і Швейцарії з проханням захистити права інвесторів «Житомирських ласощів». Також в міжнародні правові інститути подаються позови проти державних службовців України, які організували рейдерське захоплення.


Як повідомлялося, 26 листопада, стало відомо про рішення акціонерів компанії "Житомирські ласощі" піти на злиття з ТОВ "Будстайл-ХХІ".
За матеріалами «Журнал Житомира».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!