Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » 5 причин чому не варто бити дитину по дупі
 
20-12-2010, 01:07  Суспільство

5 причин чому не варто бити дитину по дупі

 
Виховуємо дітей правильно.


0



1. ЦЕ В БУДЬ-ЯКОМУ РАЗІ УДАР, сам по собі гідний осуду.

2. ЦЕ ВИЗНАННЯ СВОЄЇ СЛАБКОСТІ: кривдник не зміг впоратися з собою, і це упускає його авторитет в очах дитини. Дитина робить висновок, що своїми провокаціями вона може взяти верх над дорослим.

3. ЦЕ РОБИТЬ НАСИЛЬСТВО чимось звичайним: дорослий дає зрозуміти, що фізична сила - єдиний безвідмовний засіб вирішення конфлікту. Є небезпека, що дитина засвоїть це правило і в свою чергу стане вибирати форми поведінки, пов'язані з насильством.

4. Це принизливо: дитина відчуває себе недостатньо коханою, вона все гірше і гірше поводиться ... і отримує нові шльопанці. Це порочне коло спонукає і ту, й іншу сторону до все більшого насильства і перешкоджає формуванню у дитини самоповаги.

5. Це неефективно: якщо дитина і поступається, то з почуття страху, а не через визнання своєї провини. Вона не отримує з цього покарання жодного уроку; причини конфлікту не зникають, навпаки, вони провокують наступна криза у відносинах.

5 причин чому не варто бити дитину по дупі



Так, під впливом емоцій найпринциповіший батько може шльопнути дитину по дупі. Але через деякий час, коли криза минула, поясніть, не плутаючись у вибаченнях: «Я не хотів цього робити, але твоя поведінка (слова, вчинок) вивело мене із себе».

Ця фраза покаже дитині, що ви розумієте безглуздість фізичного покарання. І, можливо, стане першим кроком до вашого діалогу.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!