Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Щоб ранок був добрим або правила раннього підйому
 
20-12-2010, 01:08  Суспільство

Щоб ранок був добрим або правила раннього підйому

 
Як правило, ранок робочого дня починається з проблеми. А саме з проблеми підйому. Особливо взимку, коли за вікном темно і холодно, і хочеться валятися і валятися під теплою ковдрою. А в поєднанні з постійним споживанням кави, щоб прокинутися, і зі зниженою працездатністю це може перетворитися в хронічний стрес, а він, у свою чергу, може спричинити розвиток якої-небудь хвороби, та не одної.

Щоб ранок був добрим або правила раннього підйому



Щоб всього цього уникнути, постарайтеся прокидатися правильно чи, перефразовуючи розхожу фразу, «з тієї ноги».

Перше правило - не вставайте різко з ліжка після першого сигналу будильника. Навіть якщо ви вже відкрили очі і готові бігти і чистити зуби, це ще не означає, що ваш організм прокинувся. Під час сну всі процеси в організмі сповільнюються, мозок переробляє інформацію, отриману ним за день, зменшується обсяг циркулюючої крові, хребет трохи стискається. Взагалі, всім системам організму необхідний час, щоб перейти з сонного стану в робочий, а це означає, що перехід від сну до неспання повинен бути поступовим.

Прокинувшись, як слід потягніться. Це допоможе організму відійти від сну, а також посилить вироблення ендорфінів - гормонів радості. Якщо не лінь, зобразіть кішку що прокинулась - вигніть і прогніть спину, щоб розім'яти хребет.

Промасажуйте пальці рук і мочки вух. Там розташовано безліч нервових закінчень, стимуляція яких також допомагає прокинутися.

Прокидайтеся під музику! Використовуйте будильники з вбудованим радіоприймачем або запрограмуйте музичний центр. Прокинутися під хорошу пісню куди приємніше, ніж під нестерпні трелі будильника. До речі, існують будильники зі звуками морського прибою або співом птахів.
Прекрасним стимулом для ранкового підйому з ліжка може бути домашня тварина. Докірливий погляд і сумні зітхання голодного кота чи собаки, яка чекає ранкової прогулянки, можуть розбудити трохи краще будильника.



Ніколи не думайте з ранку про ті можливі неприємності, які вас чекають. Це не додасть вам гарного настрою, як раз навпаки, ви запрограмує себе на негативні емоції, яких, до речі, може і не бути.
Багато хто з ранку бувають дратівливими й агресивними. Щоб зменшити кількість приводів для ранкових розладів, підготуйтеся до ранкового підйому з вечора. Підготуйте одяг, який ви одягнете, почистіть взуття, підберіть сумку і прикраси. До речі, не залишайте з вечора брудний посуд у раковині - з ранку це дуже дратує!

Якщо ви вже встали, але прокинутися ніяк не можете, скористайтеся старими перевіреними способами: душ, чашка гарячого чаю і ранковий секс. Щоправда, останній спосіб трохи ризикований, тому що можна захопитися і спізнитися на роботу, зате сон як рукою зніме.

І останнє ... Посміхніться своєму відображенню в дзеркалі. Посміхніться, навіть якщо вам зовсім цього не хочеться. Повірте, ранок, розпочату з посмішки, обов'язково стане добрим!

За матеріалами gorodkurort.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!