Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада Житомирської області перевірить, чому простому селянину не можна зайти в приватні мисливські угіддя
 
28-12-2010, 00:38  Суспільство

Влада Житомирської області перевірить, чому простому селянину не можна зайти в приватні мисливські угіддя

 
Житомирська облрада ініціює перевірку виділених у користування мисливських угідь на предмет доступності, а також проведених передбачених договорами робіт з благоустрою та утримання поголів'я диких звірів.

0



Про це на прес-конференції сказав голова Житомирської обласної ради Йосип Запаловський.

- На другу сесію Житомирської обласної ради було винесено 10 питань про виділення мисливських угідь. Але ми половину з них не пропустили на постійній комісії. Друга половина потрапила на розгляд до сесійної зали. В умовах виділення землі в процесі розгляду депутати вирішили з 49 років знизити термін користування до 15. Я перший, хто підтримав депутатів, щоб зменшити термін користування до 15 років, і це було проголосоване на сесії облради. Ми пішли трохи далі: я ініціював інвентаризацію всіх тих угідь, які були виділені в попередні роки. Чому? Тому що дуже багато фактів та інформації з місць, що «власники», неправильно використовують те, що їм було надано у користування. Вони обмежують населення в тому, щоб вони заходили в ліси, що навколо сіл. Цього не буде! Я пообіцяв депутатам і мене підтримав губернатор, що до літа, принаймні, питання виділення мисливських угідь розглядати до літа не будемо, щоб не розбурхувати населення області. До цього люди ставляться негативно. Ми спочатку розберемося з тими орендарями, які раніше взяли (угіддя), що вони зробили, а якщо вони не виконують свої договірні зобов'язання, просто будуть договори з ними розриватися, - сказав Запаловський.

За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!