Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирським міліціонерам вручили ключі від новеньких Hyundai Tucson і ВАЗ-2110
 
10-01-2011, 21:57  Суспільство

Житомирським міліціонерам вручили ключі від новеньких Hyundai Tucson і ВАЗ-2110

 
Сьогодні 10 січня в управлінні МВС у Житомирі відбулася непересічна подія. На нараду керівників органів і підрозділів УМВС завітав голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Рижук.

Житомирським міліціонерам вручили ключі від новеньких Hyundai Tucson і ВАЗ-2110



Приємним приводом для цього стало придбання службових автомобілів та комп'ютерної техніки за кошти, отримані в кінці минулого року з обласного бюджету.

Звертаючись до присутніх, губернатор зазначив, що забезпечення громадського порядку та безпеки, протидія злочинності - спільна справа органів виконавчої влади та правоохоронних структур.

- Я, як людина, громадянин, нарешті керівник, страждаю, коли бачу, як працівники міліції виїжджають на виклики на транспортних засобах, які давно застаріли і фізично, і морально. На жаль, це наша дійсність. Але ми не чекає допомоги звідкись, а вже сьогодні зробили певні кроки для поліпшення матеріально-технічного забезпечення органів внутрішніх справ Житомирщини - в минулому році обласна рада виділила для потреб міліції 800 тисяч гривень.

Саме за ці кошти і були придбані автомобілі Hyundai Tucson і ВАЗ-2110, ключі від яких Сергій Рижук вручив керівникам відділів Слідчого управління і чергової частини УМВС. Також отримав сучасну комп'ютерну техніку Відділ зв'язків з громадськістю УМВС. Левова ж частка цієї суми була витрачена на паливно-мастильні матеріали для службових авто.

- Цього року ми також плануємо ініціювати розгляд питання про виділення фінансової допомоги УМВС на сесії обласної ради і таким чином надати реальну допомогу людям, які щодня ризикують, охороняючи спокій і безпеку інших.

Начальник обласного Управління МВС Юрій Івакін, у свою чергу, подякував за розуміння і підтримку органів влади та місцевого самоврядування, при цьому звернувши увагу, що дієве співробітництво сьогодні налагоджено на всіх рівнях.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!