Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Незважаючи на рішення суду житомирська прокуратура відмовляється відпускати власника «Клубка»
 
18-02-2011, 16:45  Суспільство

Незважаючи на рішення суду житомирська прокуратура відмовляється відпускати власника «Клубка»

 
Житомирська прокуратура, незважаючи на рішення суду, відмовляється звільняти власника інтернет-клубу «Клубок» Дмитра Камінського.

Незважаючи на рішення суду житомирська прокуратура відмовляється відпускати власника «Клубка»



9 лютого Апеляційний суд Житомира скасував рішення Королівського районного суду про утримання Камінського під вартою. Незважаючи на це, власник інтернет-клубу «Клубок» до цих пір знаходиться в слідчому ізоляторі.

"Нагадаємо, що Дмитра Камінського прокуратура звинувачує у побитті співробітника міліції. Мужній міліціонер «постраждав» від руки злісного порушника Закону під час виконання свого обов'язку, який виглядає, чомусь, як звичайний грабіж." - Пише в своїй статті Діана Мінаєва, газета 20 хвилин.

26 січня співробітники міліції та прокуратури «наїхали» на інтернет-клуб на Бердичівській. Без всяких пояснень з клубу оперативники винесли 51 комп'ютер.

Пізніше прокуратура оприлюднила офіційну версію цього свавілля. В інтернет-клубі нібито були порушені всілякі санітарні норми, використовувалися неліцензійні програми і навіть порушувалися якісь загадкові норми Закону «Про захист суспільної моралі».

Дмитро Камінський в свою чергу всіляко перешкоджав «законній» перевірці інтернет-клубу і, мало того, захопивши в заручники міліціянтів, працівників прокуратури та неповнолітніх відвідувачів, насильно утримував їх у приміщенні клубу три години.

На наступний день після події Дмитро Камінський з'явився в прокуратуру для дачі пояснень і більше додому не повернувся. Для початку його затримали на три доби, а потім відправили за грати в СІЗО.

Незважаючи на всі зусилля прокурора виставити Дмитра Камінського злісним порушником закону і фактично терористом, його докази виявилися для Апеляційного суду непереконливими. Рішення Королівського районного суду про утримання Дмитра Камінського під вартою скасували.

Але з якихось загадкових причин виконати його просто «забули». До цього дня Дмитро Камінський знаходиться в СІЗО без всяких офіційних і неофіційних пояснень. «Незручні» для прокуратури рішення суду в Житомирі просто не виконуються.

Діана Мінаєва, газета 20 хвилин

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!