Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як зробити кашу смачною для дитини
 
19-02-2011, 23:53  Суспільство

Як зробити кашу смачною для дитини

 
Не секрет, що багато дітей навідріз відмовляються їсти кашу. Адже додавати цукор в каші для дітей не рекомендується, а каші в несолодкому вигляді малюк буде з усіх сил опиратися. Як зробити кашу смачною для малюка?

'Як


Перш за все, давайте все таки підсолодимо кашу. Ні, не цукром. А прекрасними і нешкідливими для дитини замінниками. Зробить кашу смачною і змусить малюка уплітати її за обидві щоки натерте на тертці яблуко, додане в кашу безпосередньо перед вживанням. Можна використовувати і будь-який інший фрукт. Гарним доповненням до корисних властивостях каш і відмінним підсолоджувачем будуть сухофрукти, попередньо замочені, нарізані й додані в кушу.

Можна зробити кашу смачною, і додавши в неї овочі. Чудовим варіантом для дитячого харчування буде пшенична каша з гарбузом, або гречана з кабачком. Тут можна дати волю своїй фантазії. У такому союзі каша - овоч поживні властивості страви подвояться, крім того, такі ласощі напевно сподобаються малюкові.
Не варто забувати і про зовнішній вигляд страви. Дитина завжди з великим задоволенням буде їсти страву, оригінально прикрашену. Якщо на поверхні каші в тарілці з допомогою тих же сухофруктів, викласти симпатичну мордочку звірка, дитині цікаво, і вона швидко залишить тарілку порожньою.
Використовуйте свою фантазію, тоді малюк буде їсти з задоволенням і користю.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!