Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Розвіюючи міф про косметику ...
 
1-03-2011, 23:36  Суспільство

Розвіюючи міф про косметику ...

 
Якщо ви проводите якийсь час перед телевізором, є всі шанси, що ви бачили продукти, які стверджують, що вони зменшують зморшки і зтирають "роки" з вашого обличчя. Ці продукти переконують нас з екрану, що відновлять красу молодості або приберуть некрасиві сліди на обличчі, але наскільки ефективними вони є?

Розвіюючи міф про косметику ...



У недавній статті, опублікованій Майо (Mayo), персонал клініки досліджував ефективність різних компонентів по догляду за шкірою і оцінював їх ефективність.

Серед поширених інгредієнтів в області догляду за шкірою були визначені такі сполуки як небагато або середньо ефективні: похідні вітаміну A, гідроксильні кислоти, пептиди міді, кінетін, коензим Q10 і екстракти чаю.

Вітамін A - це коензим, який може з'являтися в багатьох різних похідних, включаючи ретинол і третиноїн. Ретинол, широко використовуваний антиоксидант, показав здатність зменшувати вільні радикали, які викликають деградацію клітин шкіри.

Третиноїн, інший похідний вітаміну A, був схвалений Управлінням з контролю продуктів і ліків (УКПЛ) за боротьбу з зморшками, і є більш ефективним місцевим лікуванням, ніж ретинол. Певні похідні вітаміну A при великому дозуванні можуть викликати патологію пологів, і їх слід уникати при вагітності.

Гідроксильні кислоти, отримані з цукровмісних фруктів, діють як скраби. Скраби - це сполуки, які видаляють омертвілу шкіру і стимулюють ріст здорової нової шкіри.

Гідроксильні кислоти корисні для поліпшення загального здоров'я шкіри, підтримуючи шкіру гладкою і рівномірно пігментованою. У той час як гідроксильні кислоти є корисними, вони можуть зробити шкіру більш чутливою до шкоди від сонячних променів, і без належного захисту можуть викликати серйозні пошкодження.

Пептиди міді - це фрагменти протеїну, пов'язані з міддю. Пептиди міді корисні в виліковуванні ран. Вони також ефективні в стимулюванні виробництва колагену, який збільшує здоров'я шкіри і її регенерацію, вони так само збільшують кількість антиоксидантів.

Передбачається, що кінетін, причина росту рослин, зменшує зморшки і вирівнює пігментацію, викликану роздратуванням. Вважається, що кінетін покращує зволоження шкіри, збільшує вироблення колагену і діє як потужний антиоксидант. Екстракти чаю, які часто виявляються в кремах від зморшок, корисні в якості антиоксидантів і протизапальних засобів.

Важливим аспектом більшості косметичних засобів є те, що вони не регулюються УКПЛ так суворо, як ліки. Тільки коли косметичні засоби продаються як ліки або коли інгредієнти можуть бути шкідливими, тоді застосовуються обов'язкові постанови.

З цієї причини, більшість засобів, що продаються без рецепту, не регулюються УКПЛ і можуть бути неефективними в зменшенні зморшок. Купуючи косметичний засіб, важливо ознайомитися з інгредієнтами. Певні інгредієнти, такі як третиноїн і гідроксильні кислоти, можуть завдавати шкоди, особливо при великому дозуванні. У відношенні медикаментів або ефективних рецептурних препаратів що продаються без рецепту, порадьтеся зі своїм дерматологом.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!