Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Як на селі чиновники у людей землю відбирають
 
7-03-2011, 22:42  Суспільство

Як на селі чиновники у людей землю відбирають

 
Є таке село Солотвин на Житомирщині. Красиве і середнє за розмірами. Навколо паї селянські - в оренді звичайно. Мало фермерів на землі, умов немає.

Як на селі чиновники у людей землю відбирають



Просікли чиновники місцеві та спритні люди, що в 2012 році земля товаром стане. Ціни то явно занижені в документах, але селянин зможе сам поторгуватися з майбутнім власником земельного паю. А земля непогана - чорнозему багато, дорога поруч, навіть птахофабрика.

От і дозрів у їх буйно-хитророзумних голівонька план - земельку прибрати до рук заздалегідь, щоб кишені набити. Мало їм усе.

Спочатку поробили договори оренди - просто приписали паличку до п'яти і отримали П'ЯТНАДЦЯТЬ років оренди, та вписали - плати за землю селянин сам податок.

Далі більше - реєструють договір цей у належній інстанції без відома людей.

Люди дізналися - шум підняли, кинулися хитруни на чолі з високопосадовцем з районної адміністрації гасити пожежу серед солотвинців. Але не піддаються вони на вмовляння. Погрожують до прокурора піти, до губернатора. А у відповідь - загрози і підкупи. Нікому допомогти селянину.

Мовчить прокуратура, мовчить губернатор.

А ситуація така по всій Україні. Відбирають земельку у народу.
За матеріалами DELFI Репортер.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!