Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » McDonalds втратив лідерство за кількістю закусочних у світі
 
8-03-2011, 22:47  Суспільство

McDonalds втратив лідерство за кількістю закусочних у світі

 
Мережа ресторанів швидкого харчування Subway обійшла свого конкурента McDonald's за кількістю закусочних у світі, повідомляє агентство AP. Згідно зі звітом компанії, в 2010 році працювало 33 749 точок швидкого харчування. У McDonald's в минулому році працювали 32 737 ресторанів.

McDonalds втратив лідерство за кількістю закусочних у світі



"У нас була велика гонка", - сказав Тоні Пейс, голова маркетингового відділу Subway. За його словами, принцип власного франчайзингу, на якому заснована мережа, є частиною успіху. Менший формат закусочних Subway в порівнянні з ресторанами McDonald's, дозволяє витрачати менше коштів на відкриття нових філій і їх обслуговування. Керівництво зробило акцент саме на вартості і маркетингу. Рекламна кампанія також принесла результат, зазначив Пейс.

Subway, за даними агентства, в останні роки просуває свій продукт на міжнародних ринках. У квітні 2010 року було відкрито сотих ресторан Subway у Росії, при цьому 44% точок знаходяться в Москві. Як повідомив представник компанії, стратегічна мета Subway - довести кількість ресторанів в Росії до однієї тисячі до 2015 року.

На даний момент закусочні Subway працюють в 91 країні світу з головним офісом у місті Мілфорд (штат Коннектикут, США). Компанія була заснована Фредом Де Люкой і доктором Пітером Баком в 1965 році. Всі ресторани мережі відкриваються по системі франчайзингу. Росія - п'ята після Великобританії, Німеччини, Франції та Ірландії, країна в Європі, де відкрито не менше 100 ресторанів.

За матеріалами РІА Новини

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!