Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Консерванти в косметиці
 
16-03-2011, 22:07  Суспільство

Консерванти в косметиці

 
Будь-який крем містить воду в тій чи іншій кількості і, отже, йому необхідні консерванти для захисту від бактерій і грибка. Оскільки в солі для ванної, олії для тіла і милі води немає, в них є натуральні консерванти, що робить їх термін придатності набагато більше. Багато кремів можуть зберігатися до 2 років. Консерванти можуть бути як цілком натуральними, так і хімічними, що має бути позначена на упаковці. Ось декілька консервантів, що найбільш часто зустрічаються в косметичній продукції.

0



Бензойна смола. Важливим компонентом при виготовленні ладану і кремів для обличчя є смола бензойна. Вона має сильний солодкуватим запахом і легко вбирається шкірою.

Бура. Буру можна знайти в будь-якому магазині, де продаються засоби для чищення. Цей консервант додають в багато лосьйонів, кремів для рук і сіль для ванної.

Мед. Повністю натуральним консервантом є мед. Він входить до складу багатьох косметичних засобів, у тому числі і кремів, для збільшення терміну зберігання продукту. Іноді його використовують і при виробництві соляних скрабів і лосьйонів.

Жожоба. Як і мед, жожоба застосовується в багатьох косметичних продуктах. Її додають у будь-який крем, який може швидко зіпсуватися. Зазвичай її змішують з мигдальними маслом або олією насіння шипшини.

Масло вітаміну Е. Це масло є не тільки консервантом, але і антиоксидантом. Його можна знайти в багатьох дитячих лосьйонах, креми для обличчя і бальзамах для губ.

Спирт. Застосовується спирт у багатьох очищувальних гелях для обличчя. Він може сушити шкіру, а також небезпечний для тих людей, що хворіють розацеа.

Формальдегід. У багатьох кремах для натурального догляду за шкірою використовується формальдегід. Але він може викликати роздратування шкіри.

Феноксіетанол. Ця речовина найбільш часто використовується як консервант у кремах для догляду за шкірою. Оскільки проводиться феноксіетанол з нафти, він теж може подразнювати шкіру.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!