Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Ціни на вівсянку підскочили втричі
 
29-03-2011, 16:20  Суспільство

Ціни на вівсянку підскочили втричі

 
У дорогої гречки з'явився серйозний конкурент.

0



За метушнею навколо гречки, поки люди намагалися знайти цю крупу на прилавках, та ще й подешевше, та ще й не китайську, ніхто й не помітив, що подорожчала не тільки вона. За останній місяць ціни на вівсянку виросли ... втричі! Якщо раніше кілограм цього продукту в Харкові коштував 5 грн, то зараз доведеться викласти всі 15 грн за кг.

До такої вартості вівсянка дійшла не одразу, ціна змінювалася поступово, додаючи з кінця лютого кожного тижня по 3 грн. Ажіотажу навколо вівсяних пластівців не виникло, тому що ця крупа не настільки популярна, як та ж гречка.

Гречку на обіди та вечері замінили рисом і картоплею, доведеться тепер і любителям вівсянки на сніданок задовольнятися, наприклад пшеничною або ячною кашкою. Судячи з усього "Вівсянка, сер!" стане дорогим задоволенням на найближчі місяці, поки Україні не дочекається нового врожаю вівса, головним постачальником якого в нашій країні є Дніпропетровська область.

Як повідомляв раніше DELFI, абсолютним лідером з подорожчання стала гречка. Під кінець 2010 р. ціна на гречку вивела цю крупу в лідери. Першість вона утримує і до цього дня.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!