Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Влада Житомира закликає городян створювати ОСББ
 
31-03-2011, 22:10  Суспільство

Влада Житомира закликає городян створювати ОСББ

 
У Житомирі серед населення проводитиметься роз'яснювальна робота з ефективність створення ОСББ (об'єднання співвласників багатоквартирних будинків).

Влада Житомира закликає городян створювати ОСББ



Про це 29 березня на конференції «Розвиток об'єднань співвласників багатоквартирних будинків у контексті реалізації реформи житлово-комунального господарства в Україні» повідомив житомирський мер Володимир Дебой.

Як повідомив Дебой, з міського бюджету будуть виділятися кошти, які дозволять через співфінансування залучити кошти державного бюджету для підтримки ОСББ. Шлях, який пропонує держава, виглядає наступним чином: ефективний власник - вибір структури, яка буде надавати йому послуги - контроль над їх виконанням.

Як повідомляє «Багнет», Житомирська область знаходиться тільки на 9 місці в ТОП-10 регіонів України за обсягами загальної площі житлового фонду, що обслуговується ОСББ (дані Мінрегіонбуду за станом на березень 2011 року) з результатом 14,8%.

Найменша площа охоплення ОСББ житлового фонду - у Севастополі. Там ОСББ обслуговують тільки 2,4% житла городян.

Рівень виконання програми по створенню ОСББ у Житомирській області становить 61,3% (для порівняння - Дніпропетровська - 85,8%, Сумська - 84,4%, Полтавська - 82,3%, Київська - 76,8%, м. Київ - 37,8%).

За статистикою, більше 60% жителів українських міст ненавидять ЖЕКи.

30% опитаних відповіли, що готові навіть вийти на вулиці з протестами з приводу рівня тарифів на послуги ЖКГ та їх якості.



За матеріалами Житомир.info

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!