Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Трава з грядки зміцнить ваше здоров'я
 
7-04-2011, 01:06  Суспільство

Трава з грядки зміцнить ваше здоров'я

 
А чи знали ви, що зелень, яку дачники вирощують на своїх городах, грядках, в теплицях і яка, згодом, часто використовується для приготування страв, цілком може згодитися в лікуванні достатньо багатьох захворювань. Давайте, спробуємо більш детально вивчити цілющі і корисні властивості трави.

Трава з грядки зміцнить ваше здоров'я



Наприклад, за допомогою петрушки - ви досить швидко можете зняти запальний процес. У багатьох своїх аспектах і завдяки великому вмісту корисних вітамінів і мінералів, а також аскорбінової кислоти, петрушка перевершує навіть лимони. Вона здатна надавати сечогінний ефект і буде корисна гіпертонікам. Для того, щоб приготувати корисний відвар, який необхідно застосовувати з метою зниження артеріального тиску, вам знадобляться дві чайні ложки дуже дрібно порізаної петрушки. Не здумайте купувати у торгових рядах вже готову порізану зелень у пакетиках. Вона геть позбавлена тих необхідних цілющих властивостей, про які ми зараз говоримо. Після того, як ви подрібните домашню петрушку, вирощену на своєму городі, її необхідно буде залити однією склянкою окропу і настоювати протягом не менше 10 хвилин. Вживати треба по 1 столовій ложці три рази на день.

Інша пряна трава - базилік, здатна позбавляти від нервового стану і емоціонального перезбудження. Допомагає боротися з безсонням, мігренню. Якщо ви відчуваєте хронічну втому, то вам необхідно взяти 1 столову ложку листя базиліка і залити склянкою окропу. Після чого, дайте отриманій суміші настоятися протягом півгодини. Вживати можна і навіть потрібно так, як ви п'єте чай з цукром, але не більше двох разів на день. Бажано вранці і ввечері.

Між тим, в базиліці можна купатися. 4 столові ложки дрібно нарізаного базиліка необхідно залити 1 літром окропу. Після чого поставте на вогонь і кип'ятіть протягом 5 хвилин. Вогонь повинен бути помірним. Після цього, відвар необхідно буде остудити, ретельно процідити і влити в гарячу ванну. Тепер залазьте у всередину і розслабляйтеся протягом 20 хвилин.

За допомогою кропу, який містить у собі фосфор, кальцій, сірку, а також велика кількість вітаміну С, можна усунути метеоризм. Настоянку з кропу необхідно пити, як мінімум три рази на день і бажано завжди перед їжею. Цикл необхідно продовжувати протягом 10 днів.

Якщо у вас кровоточать ясна, то необхідно за допомогою звертатися до стоматолога. Але, зважаючи на постійний брак вільного часу, рекомендується заварювати чай з листя шавлії. Такий напій не тільки вилікує кровоточивість ваших ясен, але і надасть жарознижуючий, заспокійливий ефект. Крім цього, шавлія знижує рівень вмісту цукру в крові. Для того, щоб приготувати такий напій, вам необхідно буде взяти 1 чайну ложку листя шавлії, залити їх однією склянкою окропу, почекати 10 хвилин, після чого успішно процідити. При особливому бажанні і з метою профілактики, ви можете полоскати ротову порожнину.

Живете в Уфе и любите суши ? Вам нужна доставка суши уфа. Больше всего порадовали цены на суши.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!