Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » З ранку раненько. Саме найкраще - за прикладом англійців ...
 
25-04-2011, 15:07  Суспільство

З ранку раненько. Саме найкраще - за прикладом англійців ...

 
Як почнеш день, так його і закінчиш. Почни ранок з посмішки!
Тобі важко буде цілий день зберігати гарну інтелектуальну форму, не приділивши трішки уваги фізичної. Тому відразу ж з ранку дай своєму тілу гарний заряд бадьорості та енергії.

З ранку раненько. Саме найкраще - за прикладом  англійців ...



Зарядка

Нескладний 15-хвилинний комплекс вправ плюс контрастний душ зададуть тон початку трудового дня.
Якщо ж вранці ти не звикла дотримуватися здорового способу життя і відчуваєш приплив свіжих сил тільки після чашки підбадьорливого чаю або кави, то слідуй цьому правилу й далі. Зрештою, у кожного свій ритм і свої звички. Але ні в якому разі не нехтуй сніданком.

Сніданок

Напевно ти чула тисячу разів, що сніданок - це найголовніша їжа дня. Тому намагайся вживати здорову їжу. Не забувай, що енергія, що отримується від солодкого, непродуктивна, тому що швидко згоряє в організмі.

Не є кращою альтернативою і важка свиняча відбивна - адже жири в будь-якому вигляді уповільнюють реакцію, - і ти будеш відчувати сонливість весь день. Найкраще - вслід приклад англійців і візьми собі за правило їсти вранці вівсянку. Як кажуть, дешево і сердито. А головне - корисно.

Тільки приємні думки!

Готуючи сніданок, думай завжди про приємне. Навіть якщо ти проспала і тобі важко зберегти душевну рівновагу. У таких випадках повторюй неправильні дієслова, якщо знову взялася за вивчення англійської, або спробуй згадати знаки пріоритету, якщо все-таки вирішила сісти за кермо.

По можливості, постарайся не читати нотації членам своєї сім'ї і, звичайно ж, не вирішуй на ходу сімейні проблеми. Знайди для цього більш відповідний час. Використовуй ранок тільки для приємних бесід зі своєю сім'єю, що зібралася разом за сніданком. Адже те, чим ти займаєшся з ранку, робить величезний вплив на весь твій робочий день.

Робочий план

Якщо у тебе запланована зустріч, націлюйся на неї і не розпорошуй свою енергію на дрібниці. Навіть по дорозі на роботу намагайся цей час використовувати з вигодою для себе. Наприклад, ти добираєшся на службу в громадському транспорті. У тебе є можливість пробігти очима щоденник і не упустити головного. Ось і зараз, заглянувши в нього, ти вчасно згадала про день народження співробітниці. Тепер, з букетом орхідей, можна вирушати в офіс у всеозброєнні.

Автор: irina

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!