Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі проживають п'ять осіб, яким виповнилося 100 років
 
25-05-2011, 12:00  Суспільство

У Житомирі проживають п'ять осіб, яким виповнилося 100 років

 
Вчора, 24 травня, секретар міської ради Наталія Леонченко привітала ювіляра Палагею Устинович, якій у цей день виповнилося 100 років.

У Житомирі проживають п'ять осіб, яким виповнилося 100 років



«Бажаю Вам ще довго жити при здоров'я і радувати своїх онуків і правнуків. Ми сердечно вдячні Вам за багаторічну і самовіддану працю. Щастя, радості і благополуччя! », - звернулася до іменинниці секретар міської ради.

Наталія Леонченко вручила ювілярці квіти, цінні подарунки від імені Президента України Віктора Януковича та Житомирського міського голови Володимира Дебоя.

- Сьогодні в Житомирі проживають 5 чоловік, які відзначили 100-річчя. Тому ми повинні пишатися такими особистостями і пам'ятати про них. - Говорить Леонченко.

Устинович Палагея Сергіївна - мати 4 дітей, бабуся 3 внуків і прабабуся 2 правнуків. Майже 40 років працювала різноробочою у колгоспі «Маяк». За самовіддану працю в роки війни нагороджена медаллю «За доблесну працю у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 рр..»

Палагея Сергіївна пережила революцію, голодомор, війну і перебудову.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!