Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Чи зможемо ми жити, харчуючись одними фруктами?
 
12-06-2011, 10:09  Суспільство

Чи зможемо ми жити, харчуючись одними фруктами?

 
Наша ДНК на 99% ідентична шимпанзе. Ми і за зовнішнім виглядом схожі зі своїми побратимами, великими мавпами, це стосується і наших внутрішніх органів.

0



Чи означає це, що якщо ми володіємо ідентичною травною системою, то ми повинні їсти те ж саме? Горили люблять свіжі фрукти і горіхи. Якщо ці продукти недоступні, вони доповнюють свій раціон іншою рослинністю. Вони ніколи не їдять м'яса або молочних продуктів. Деякі мавпи іноді їдять м'ясо, але в основній масі їх дієта складається з фруктів, горіхів та іншої рослинності.

Але як ми зможемо жити тільки на одних фруктах?

Наша так звана потреба в твердій їжі - частина ідеологічної обробки. Фрукти - оптимальний продукт з точки зору смаку, вітамінів, поживних речовин, волокон, рідини, концентрації енергії, легкості перетравлення і виведенню токсинів. Свіжі фрукти - той самий ідеальний харчової набір, яким обдарувала нас природа.

Отже, якщо ми все таки будемо їсти сурогатні продукти, наприклад, м'ясо, то воно, безумовно, має бути дуже смачним. Якщо ви все ще вважаєте, що ці сурогати дуже смачні, як ви поясните необхідність у таких добавках до них, як гірчиця або хрін? Чому нам потрібно змішувати сурогатну їжу з кетчупом або іншими соусами? Чому нам необхідні сіль і перець? Чому нам потрібно приправити сурогат ароматизаторами що сильно пахнуть, такими, як карі або часник? Якщо ви їсте їжу зі смаком часнику, то ви не відчуваєте смак страви, ви відчуваєте тільки часник. Ми кладемо добавки в їжу для того, щоб позбутися від неприємного присмаку або додати смак прісній їжі. Природні продукти не потребують домішок. У них і так - чудовий смак.

Жоден продукт не має такої концентрації рідини, енергії та поживного змісту, як фрукти. Високий вміст рідини, швидке перетравлення, всмоктування поживних речовин і виведення продуктів розпаду забезпечують нам максимальну кількість енергії.

Саме тому коли необхідний різкий сплеск енергії, тенісисти їдять банани, а футболісти - апельсини. З іншого боку, будучи твердими, фрукти, в основному, складаються з води. Високий вміст води забезпечує доступ дорогоцінного кисню в організм.

Якщо ми їмо фрукти з будь-якими іншими продуктами, вони не можуть бути нормально переварені, і тому починають розкладатися в шлунку. З цієї причини у деяких людей - негативна реакція на фрукти. Справа в тому, що вони їдять їх разом з сурогатною їжею, як би на додаток. Коли ми їмо фрукти на голодний шлунок, несприятливий ефект зникає.

Кращий шлях - їсти фрукти і лише фрукти не змішуючи їх між собою. Ви можете подумати, що сама ідея тільки фруктового харчування неприйнятна, але це - всього лише забобони. Будьте неупередженими, і одного разу ви здивуєтеся, як могли їсти щось ще.

Пам'ятайте, що ми звикаємо до смаку тієї їжі, яку їмо регулярно. Їжте фрукти. Якщо ви будете дотримуватися цих рекомендацій, то у вас відкладеться у свідомості, що 100% вашої щоденної їжі - це свіжі, натуральні продукти.

Автор: Марина Перевозкіна

Джерело: http://fruit.fm/

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!