Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Дебой категорично проти переходу житомирян на індивідуальне опалення
 
16-06-2011, 15:06  Суспільство

Дебой категорично проти переходу житомирян на індивідуальне опалення

 
Мер Житомира Володимир Дебой виступив категорично проти переходу житлового фонду міста на індивідуальне автономне опалення.

0



«Ми повинні зберегти систему централізованого теплопостачання», - зазначив мер, і додав, що газовий котел деякі фахівці порівнюють з маленькою газовою бомбою, адже не факт, що котел вашого сусіда обслуговується належним чином.

- Ми не маємо права сьогодні розбалансувати теплову мережу. Це система, що дозволяє нам завтра використовувати альтернативне паливо. Тобто будь-яку централізовану котельню можна перевести на альтернативу. У багатоповерхівках в квартирах крім газу для приготування їжі іншого бути не може. І я думаю з часом ціни на газ зрівняються, а то і стануть ще більшими, і стане невигідно утримувати індивідуальний котел. Європа фактично сьогодні має центральне опалення. - Каже Дебой.

За словами міського голови, наступного року влада хоче максимально підключити будинки до гарячого водопостачання та здійснювати подачу гарячої води в квартири житомирян протягом усього року, а не тільки в опалювальний період.


Нагадаємо, з нового 2011 року в Житомирі істотно подорожчало опалення і гаряча вода. З 1 січня мешканці Житомира стали платити на 30% більше за опалення і майже на чверть більше - за гарячу воду. За квадратний метр площі квартири в опалювальний період необхідно платити 6,34 грн. У міжопалювальний період - 1,06 грн.
За матеріалами Житомирська хвиля

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!