Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Користь сольових ламп
 
3-07-2011, 18:20  Суспільство

Користь сольових ламп

 
Абсолютно кожна людина хоче жити в будинку, де немає вірусів і бактерій, згубного радіаційного випромінювання, з нормальним мікрокліматом. В даний час є можливість створити сприятливу атмосферу для життя в своєму будинку за допомогою натуральних природних помічників, над якими трохи попрацювала людина. Ними є сольові лампи, предмети домашнього інтер'єру, які виконують оздоровчу, цілющу функцію. Дані прилади виготовлені з кам'яної солі природного походження. Під час їх застосування мікроклімат в житловому приміщенні стає подібним до того, який панує в соляних шахтах. У процесі роботи соляних ламп повітря наповнюється частинками солі і мінералів, а також іонізується.

Користь сольових ламп



Дані солі сприяють нормалізації діяльності всіх процесів в організмі людини, не надаючи ніякого негативного впливу. З цієї причини, фахівці радять застосовувати сольові лампи для того, щоб нормалізувати сон і кров'яний тиск, оздоровити організм у цілому, підвищити життєвий тонус. Дуже ефективно їх використання у людей з ослабленою імунною системою, у тих, хто систематично хворіє ГРЗ і ГРВІ, астму, астматичний або обструктивним бронхітом, всілякими алергічними захворюваннями.

Останнім часом лампи з природної солі отримали широке застосування серед співробітників офісів, так як вони знімають втому і підвищують концентрацію уваги. Крім цього, відбувається нейтралізація згубного впливу електромагнітного випромінювання від монітора та іншої офісної техніки, якщо розташувати соляну лампу поблизу них.

А ті люди, які займаються вивченням фен-шуй, глибоко переконані, що якщо розташувати дані лампи в геопатогенних зонах, то вони нейтралізують негативний вплив даних місць на здоров'я тієї людини, яка проживає в цьому будинку. Також у них є впевненість в тому, що якщо розмістити лампи правильно, то в будинку запанують багатство, взаєморозуміння і мир. Ще в давні часи віра людей в магічну силу солі була настільки сильна, що вони вважали її своїм талісманом. Вони були переконані, що сіль охороняє житло і людей, що проживають в ньому, від чаклунства і всякого негативу.

З придбанням сольової лампи, в будинку не тільки з'являється чергова штучка, яка дуже оригінальна за своїм дизайном, але й несе в собі цілющу силу.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!