Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Кому квас пити не можна
 
22-07-2011, 22:06  Суспільство

Кому квас пити не можна

 
Є в цього, безумовно, корисного напою і протипоказання. Не варто його вживати страждаючим гастритом, виразковою хворобою шлунка, раковими захворюваннями шлунково-кишкового тракту або цирозом печінки. Також з особливою обережністю варто ставитися до вживання квасу тим, хто страждає важкою формою гіпертонічної хвороби.

Кому квас пити не можна



Вагітним жінкам також слід обмежити споживання квасу. При цьому вибирати тільки напій перевіреної якості, краще домашній. Ні в якому разі не слід вживати газований квас.

І ще одне важливе зауваження. Незважаючи на користь квасу, його не можна пити годуючим матерям і дітям у віці до трьох років. Згодом також необхідно стежити за якістю пропонованого дитині квасу. Особливо це важливо при вживанні бутильованого квасу, оскільки він може бути простроченим. Найкраще для цих цілей використовувати квас домашнього приготування за перевіреними рецептами з якісних продуктів.

За матеріалами ladyhealth.com.ua

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!