Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Умивайтеся частіше - рятуйте шкіру від зморшок!
 
14-08-2011, 21:51  Суспільство

Умивайтеся частіше - рятуйте шкіру від зморшок!

 
Наша шкіра, немов ніжна квітка, потребує рясного «поливу», від якого багато в чому залежить її еластичність і бархатистість. Висушена сонцем і гарячим повітрям, вона швидше покривається дрібними зморшками і стає вразливою і доступною для мікробів. Натуральне «водосховище» компреси з трав'яних настоїв наситять вологою верхні шари епідермісу, очистять шкіру від пилу і бруду, знімуть роздратування і почервоніння.

0



Для нормальної шкіри. Заваріть 2 ст. ложки подрібненого свіжого листя суниці склянкою окропу. Дайте постояти приблизно 10 хв. , а потім процідіть. Використовуйте для компресу.

Для сухої шкіри. Залийте 20 г подрібненого свіжого березового листя половиною стакану окропу, дайте настоятися протягом півгодини. Процідіть настій. Змочіть у ньому серветку і покладіть на обличчя на 15 хвилин. Після компресу сполосніть обличчя прохолодною водою.

Для жирної шкіри. Одну столову ложку свіжої зелені кропу залийте склянкою окропу, настоюйте 20-30 хвилин. Готовий настій процідіть, розчиніть у ньому 1 ст. ложку меду. Змочену в настої серветку накладіть на обличчя на 10 хвилин. Після процедури вмийтеся теплою водою.

Допінг на весь день

Ранком. Нанесіть на чисту шкіру обличчя, вік, шиї денні креми та емульсії, що містять активні зволожувачі, які, утворюючи на поверхні епідермісу рятівну захисну плівку, перешкоджають випаровуванню вологи.

Днем. У вітряну жарку погоду «підбадьоріть» обличчя, окропивши його мінеральною водою з косметичного міні-спрея. Крапельки мінералки промасажують шкіру, поліпшать її кровопостачання. Протягом дня очищайте і зволожуйте шкірні покриви за допомогою косметичних серветок. Після «денного прибирання» освіжіть макіяж.

Увечері. Щоб шкіра набула комфорт після спекотного дня, перед сном вмийтеся косметичними вершками або молочком, до складу яких включені заспокійливі і зволожуючі компоненти. Перед самим сном змастіть обличчя спеціальним нічним кремом. Поєднуючи в собі поживні та зволожуючі якості, крем буде дбайливо і ніжно доглядати за вами під час сну. Наносфери які входять до складу нічних кремів - найдрібніші «транспортні» капсули - своєчасно доставлять в епідерміс необхідні для зволоження речовини.

Джерело: Обозреватель


Фото з сайту salon.su

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!