Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Купони знижок стають з кожним днем більш популярними
 
13-09-2011, 02:01  Суспільство

Купони знижок стають з кожним днем більш популярними

 
Спробуємо пояснити що з себе представляють сервіси з продажу купонів на знижку й як ними користуватися. Сервіси пропонують придбати купони на суші, масаж, солярій, картинг і т.д. зі знижкою від 50% до 99%.

'Купони



Купи купон на сайте BigBuzzy.ru. - такого типу оголошення досить часто привертають нашу увагу.Найчастіше портали надають купони зі знижками на різні послуги: відвідування ресторанів, кафе, гру в керлінг, боулінг, пейнтбол, більярд, похід в аквапарк та інші розваги, послуги соляріїв, салонів краси, фітнес-центрів, програми вивчення іноземних мов, проживання в готелях і т.д. Купити купон зі знижкою можна за допомогою банківської карти; електронних грошей Webmoney; через систему Приват24 або liqpay, а деякі за допомогою платіжних терміналів.

Як показало дослідження, аудиторія порталів колективних покупок і купонів - активні користувачі інтернету у віці від 14 до 50 років. Як бачимо, діапазон досить великий, що говорить про універсальність сервісу. Левова частка, звичайно, студенти, люди, які постійно шукають можливість заощадити, особливо на розвагах.

Головна мета подібних акцій - залучення великої кількості нових покупців і клієнтів, відмінна можливість заявити про себе продавцям товарів і послуг. Такий маркетинговий хід, коли компанія знижує ціни для залучення клієнтів, оскільки знижка спонукає спробувати щось нове. Співпраця магазинів, ресторанів, салонів, кінотеатрів з сервісами колективних покупок забезпечує масштабну рекламну кампанію, яка включає в себе не тільки розміщення на сайті, але просування товару або послуги на різних Інтернет ресурсах, зокрема соціальних мережах, таких як: Facebook, Twitter, Вконтакте, Livejournal.

За словами представників бізнесу, така співпраця з порталами знижок забезпечує стабільне наростання постійних клієнтів - в середньому це 30%, залежно від напрямку.
Як працюють сервіси колективних покупок?

Існує велика кількість сервісів які пропонують купони на знижку. Відмінність між ними - це масштабність, кількість і якість наданих послуг. Кожен з порталів пропонують купони на знижку активно нарощує аудиторію, пропонуючи своїм клієнтам бонуси і розігруючи цікаві призи серед передплатників.

Покупець платить сервісу групових знижок невелику суму - зазвичай це десь 15-20 грн. Так він отримує право на знижку в ресторані, магазині чи на якусь послугу і отримує сертифікат, що діє за принципом квитка. Ви можете роздрукувати його на принтері вдома або в офісі, платити більше нічого не доведеться. Плата являє собою обмін сертифіката при відвідуванні магазину, ресторану або салону: ваш сертифікат є правом скористатися послугою.

Оператор знижок перераховує гроші постачальникові послуги, які він отримує від клієнта на сайті, незалежно від того, коли людина фактично скористається своїм сертифікатом, віднімаючи при цьому свою агентську комісію.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!