Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Оренда сумок і дизайнерських аксесуарів в Україні
 
15-09-2011, 08:45  Суспільство

Оренда сумок і дизайнерських аксесуарів в Україні

 
Послуга з оренди сумок від іменитих дизайнерів, що завоювала популярність в США, тепер доступна і в столиці України.

Оренда сумок і дизайнерських аксесуарів в Україні



Оренда дизайнерських аксесуарів ось вже більше 5 років успішно існує в Америці і користується величезною популярністю. Цю послугу першою надала компанія "Bag, Borrow, or Steal", заснована в 2004 році. Ставши першопрохідцем в сегменті оренди аксесуарів, BBOS незабаром зайняла лідируючу позицію на цьому ринку. В асортименті компанії широкий вибір аксесуарів відомих модних брендів, вартість оренди яких варіюється від $ 5/тиждень за просту сумку на кожен день до $ 1500/тиждень за ексклюзивну вінтажну сумку. Особливу популярність прокат сумок набув після виходу на великий екран фільму "Секс у Великому Місті" у травні 2008 року. У фільмі головна героїня Керрі Бредшоу вперше дізналася від свого асистента про можливість оренди сумки Louis Vuitton. Після цього не тільки в США, але і у всьому світі жінки зацікавилися можливістю брати дорогі дизайнерські аксесуари в оренду.

Секрет успіху цього сервісу полягає, перш за все, в його доступності та зручності. Будь-яка модниця може ненадовго стати господинею дорогої дизайнерської сумки, не витративши при цьому "маленьке статок". Можливість орендувати сумку буває доречною у разі урочистого заходу або світського рауту. Будь-яка жінка стикалася з ситуацією, коли потрібна була конкретна сумочка в тон до взуття і сукні, а знайти таку займало багато часу і сил. Завдяки оренді можна вибрати сумку будь-якого бренду, кольору, фактури і не виходячи з дому. Звичайно ж, не останню роль відіграє те, що дорога сумка підкреслює статус її власниці і при цьому ніхто не здогадається, що сумка не є власністю господині!

До цього часу в Україні не існувало професійної послуги з оренди дизайнерських аксесуарів. Тепер, завдяки компанії BAG4U, Київським модницям надається можливість брати в оренду сумки преміум класу. До асортименту BAG4U входять тільки справжні бренди - Dolce & Gabbana, Versace, Marc Jacobs, Ferre, і багато інших. Орендувати сумки можна на термін від одного дня до одного місяця. Середня вартість оренди - 200 грн. (Близько $ 25) за тиждень, плюс застава, яка повертається після повернення сумки. BAG4U є закритим клубом, ставши членом якого можна після заповнення анкети реєстрації на сайті компанії.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!