Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Житомирські чиновники хочуть «домовитися» з громадськими організаціями
 
1-10-2011, 15:34  Суспільство

Житомирські чиновники хочуть «домовитися» з громадськими організаціями

 
У зв'язку з тим, що уряд України планує підписати Меморандуми про взаєморозуміння з громадськими організаціями, Житомирська облдержадміністрація вже провела засідання громадської ради.

'Житомирські



Як повідомляє прес-служба облради, серед обговорюваних питань на порядку денному - ситуація навколо пільг учасників бойових дій, чорнобильців та ветеранів війни.


- Україна останні десятиліття перебувала в полоні популізму - заявив заступник губернатора Віктор Балюрко. - Кожен уряд приймав популістські закони, а грошей на їх виконання в Держбюджеті не було. Економіка не встигала за обіцянками політиків. Пільги та гарантії лунали всім, а не тільки тим, хто в них насправді потребував.


За словами Віктора Балюрко сьогодні "чорнобильськими" пільгами користується 2,6 мільйона українців, хоча за різними даними 20-30% пільговиків отримали цей статус незаконно.


На сьогоднішній день право на пільги у нас в країні має 13,2 мільйона чоловік, а це майже третина населення України.


- Так далі жити не можна - підсумував Віктор Балюрко. - Правда гірка. Але Україна має жити відповідно до власних можливостей. Ми не можемо залазити в борги, які будуть повертати ваші діти і онуки. Не можемо друкувати «порожні» гроші. Настав час розплутати клубок пільг і гарантій, щоб ті, хто їх потребує, в першу чергу отримали допомогу держави.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!