Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Мажор, якого шукає весь Інтерпол ... побудував церкву в Житомирі?
 
6-10-2011, 22:29  Суспільство

Мажор, якого шукає весь Інтерпол ... побудував церкву в Житомирі?

 
Сергій Калиновський, який чотири роки тому зробив резонансну ДТП в центрі української столиці, ось уже кілька років живе в Москві

Мажор, якого шукає весь Інтерпол ... побудував церкву в Житомирі?


Як розповів друг Сергія Калиновського Андрій, в Москві у київського мажора справи йдуть відмінно: він став сімейною людиною і навіть обзавівся дитиною. Про свою батьківщину також не забуває: за словами друга Калиновського, незважаючи на розшук, він часто буває в Україні і зустрічається зі своїми знайомими.

Між тим ось уже кілька років Калиновський оголошений в розшук по лінії Інтерполу. Говорили, що він міг змінити зовнішність - на сайті Інтерполу було показано кілька фотографій, одна з яких з хлопцем 20-25 років, друга - з чоловіком років на десять старше.

Мати Калиновського не стала заперечувати, що її син перебуває в російській столиці, а в Україні періодично витрачає гроші на благодійність спільно зі своїм братом Олександром.

«На сьогоднішній день Сергій - інвалід, і мені дуже боляче говорити про це, - сказала мати Калиновського. - Що стосується моїх дітей, ніякі вони не мажори - адже вони будують храми. Ви б тільки подивилися, яку церкву вони зробили в Житомирі! У 2009 році мені Черномирдін допоміг перевезти туди книги «Двері в православ'я». Відмінний храм ».

При цьому, хто такий Калиновський, якого шукають по всьому світу, насилу пригадав міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов.

Нагадаємо, скандальне ДТП сталося 30 травня 2007 року в центрі Києва. Керуючи спортивним БМВ, Калиновський зіткнувся з припаркованими «Жигулями» на швидкості більше 150 кілометрів на годину. В результаті загинув прапорщик внутрішніх військ Володимир Куликовський, а також пасажирка іномарки, подруга Калиновського Анастасія Броннікова.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!