Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі щоб встановити автономне опалення необхідно заплатити ЖЕКу від 4 до 7 тис. грн
 
11-10-2011, 23:55  Суспільство

У Житомирі щоб встановити автономне опалення необхідно заплатити ЖЕКу від 4 до 7 тис. грн

 
У Житомирі щоб отримати дозвіл на підключення автономного опалення необхідно буде заплатити пайовий внесок - від 4 до 7 тисяч гривень.

'У



Про це під час прес-конференції повідомив заступник мера Житомира Микола Боровець.

Для того, щоб облаштувати свою квартиру автономним опаленням, спочатку необхідно відключитися від централізованого. Для цього власник квартири повинен звернутися в спеціальну комісію із заявою про відключення від центрального опалення та гарячого водопостачання. До заяви необхідно додати копію паспорта власника квартири, копію ідентифікаційного коду, копію документа, який свідчить про право володіння квартирою, довідку, яка характеризує будинок і квартиру, в якому вона знаходиться, і документи, які свідчать про якість послуг централізованого опалення (акти-претензії ).

Комісія повинна розглянути заяву власника квартири в місячний термін.

Для одержання схвалення комісією треба заплатити пайовий внесок. Для різних будинків його розмір теж різний: для 3-поверхових будинків - 4 тис. грн., для 5-поверхових - 4,2 тис. грн., 9-поверхових - 7 тис. гривень, 14-поверхових - близько 5 тис. грн.

Гроші перераховуються на окремий рахунок будинку, який відкритий в ЖЕКу, що обслуговує будинок.

За словами Миколи Боровця встановити в квартирі автономне опалення можна лише за згоди цілого під'їзду.

Крім того, заступник мера повідомив, що за останні 2 два місяці заявки на відключення автономного опалення подали вже близько 150 чоловік. 36 заявок чекають рішення виконкому.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!