Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Названо мультфільм, небезпечний для дітей
 
25-10-2011, 20:56  Суспільство

Названо мультфільм, небезпечний для дітей

 
Виявляється не варто перед заняттями показувати дітям різні сюрреалістичні мультики на кшталт "Губка Боб", це на думку дослідників з Університету Віргінії погано впливає на здатність дитини до концентрації на навчанні. Даним дослідженням зайнялася провідний психолог, професор Анжелін Ліллард. Вона провела дослідження на тему про виконавчі здібності дітей після перегляду телевізійних передач.

'Названо



Під час експерименту діти були розділені на три групи, одній групі протягом десяти хвилин перед заняттям показували мультфільм "Губка Боб", другій показували мультфільм "Caillou", а третя просто малювала. Після цього проводилася перевірка дітей на їх концентрацію, увагу, здатність виконувати завдання. Ті діти, що переглядали мультик «Caillou» і просто малювали, показали приблизно однакові результати. Діти які дивилися "Губку Боба", були більш розсіяними, перезбудженими і гірше справлялися із завданнями. На думку Анжеліна Ліллард цей ефект пов'язаний із зайвою активністю персонажів у мультику, з якими в результаті дитина намагається себе асоціювати, а так само з повною нелогічністю дій мультиплікаційного персонажа і дитині в результаті складно переключитися на реальний світ.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!