Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі перевізників змусять підняти зарплату водіям маршруток
 
23-11-2011, 18:58  Суспільство

У Житомирі перевізників змусять підняти зарплату водіям маршруток

 
У Житомирі, на черговому засіданні виконкому, заступник мера Петро Закусило запропонував міським перевізникам підняти заробітну плату водіїв майже в два рази.

'У



За його словами, реальна заробітна плата, яку отримують сьогодні водії - 960 -1000 гривень. А за галузевою угодою вона повинна складати 1700 гривень.

Перевіряти, як виконуються умови договорів, укладених міськрадою з перевізниками, належить управлінню транспорту міськради разом з податковою адміністрацією.

- Я прошу включити в проект Рішення Управлінню транспорту міськради спільно з податковою адміністрацією перевірити виконання умов договорів, укладених міськрадою з перевізниками, щодо забезпечення зарплатою водіїв на рівні галузевої угоди, - запропонував членам виконкому Петро Закусило.

- У нас сьогодні зарплата водіїв - перевізників на рівні 960-1000 гривень. За галузевою угодою - 1700. Якщо це не виконується, потрібно розірвати договір з такими перевізниками. Якби нам тільки підняти зарплату до 1700, то в рік податок на доходи фізичних осіб виростає більше, ніж на мільйон гривень. - Упевнений Закусило.


Нагадаємо, з 15 липня 2011 року, проїзд в маршрутках Житомира подорожчав до 2 грн. 50 коп.

Раніше, в березні 2011 року, після рішення Житомирського міськвиконкому подорожчав проїзд у трамваях і тролейбусах Житомира - до 1,5 грн.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!