Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Чехії перестануть садити за вирощування пейота і чарівних грибів
 
5-12-2011, 20:13  Суспільство

У Чехії перестануть садити за вирощування пейота і чарівних грибів

 
Держава з самою, мабуть, ліберальною в Європі наркополітикою відтепер припиняє кримінальне переслідування громадян, які вирощують галюциногенні кактуси і гриби. Ці рослини викреслені з «чорного списку» наркотиків, тому вирощування пейота або псилоцибе в будь-яких кількостях в Чехії тепер не злочин.

У Чехії перестануть садити за вирощування пейота і чарівних грибів



Про кактуси і гриби «забули» в Чеській Республіці, коли в 2009 році реформували внутрішню наркополітику. Траплялося, що в поліцію забирали аматорів-кактусоводів, які просто збирали колекції рослин різних видів і зовсім не мали наміру їсти колекційний зразок пейота.

Зате офіційна Прага постановила посилити покарання на культивацію міцних сортів марихуани. Це виражається в тому, що раніше при виявленні нелегальних плантацій конопель зміст ТГК в ній вимірювали у відсотках до маси цілого куща, а тепер буде враховуватися концентрація активного компонента марихуани в суцвіттях жіночих рослин, так званих бошки.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!