Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі відкрили перший торговий центр мережі METRO Cash & Carry
 
20-12-2011, 21:39  Суспільство

У Житомирі відкрили перший торговий центр мережі METRO Cash & Carry

 
Сьогодні, 20 грудня у Житомирі, на вулиці Ватутіна 55-в відкрився центр оптової торгівлі METRO.

У Житомирі відкрили перший торговий центр мережі METRO Cash & Carry



Офіційне відкриття для всіх людей буде завтра, сьогодні була церемонія відкриття за участю керівництва торгової мережі, ЗМІ, бізнес-партнерів і верхівки влади міста та області.

Торговий центр METRO в Житомирі це
85 днів будівництва
2,8 га території
7600 кв.м. загальної площі
15 мільйонів євро вкладених в проект
170 робочих місць
30 000 найменувань продовольчих та непродовольчих товарів.
2000 унікальних товарів власних торгових марок METRO.

Мер Житомира, Володимир Дебой згадав, що рік тому він відкривав завод «Обербетон» на вул. Баранова. Торговий центр МЕТRO побудований на продукції «Обербетон». - Так у нас відбувається взаємодія виробництва і бізнесу, - заявив градоначальник.

Податки від торгового центру підуть до місцевої скарбниці, чому дуже раді і мер і губернатор. Вони дякували власникам і керівникам торгового центру за прихід до міста, а ті в свою чергу владі, за підтримку і допомогу.

Губернатор Сергій Рижук став першим покупцем МETRO в Житомирі.

- МETRO приходить в місто для підтримки місцевого бізнесу, - заявив директор МETRO, Жако Булен.

Територія під торговий центр вибиралася поруч з транспортною магістраллю і при наявності великої площі для паркування автомобілів, тому що основні споживачі продукції торгового центру - фізичні та юридичні особи-підприємці.
Однак не сумуйте, якщо Ви не є не ті не тим, - центр відкритий для всіх. Вхід по карті, якщо Ви не оформляли карту - Ви можете отримати одноденну.

Так, рядовому жителю Житомира без особистого автотранспорту може, буде незручно добиратися - користуйтеся найближчим пасажирським транспортом - маршрутками чи тролейбусом 10-го маршруту.

Начальник управління транспорту і зв'язку Житомирської міської ради у розмові з журналістами заявив, що в новій схемі маршруток, яка розробляється до цих пір, буде обов'язково маршрут для під'їзду до МЕТRO.



Повідомляємо, що завтра, 21 грудня, з 7 ранку МETRO буде відкритий для всіх. Напередодні новорічних свят він буде працювати цілодобово і без вихідних.

Для зберігання продукції в торговельному центрі підтримується низька температура, тому рекомендується одягатися тепліше, тут не тепло як у в супермаркеті.
Усім, хто планує взяти з собою дитину - діти до 6 років в торговий центр не допускаються з метою їх безпеки. Для проходу з дітьми старше 6 років з Вас можуть зажадати підписати розписку, тому що в залі працює вантажна техніка, що не безпечно для дитини, батьки якої за нею не стежать, чи забалакалися і випустили з уваги.

Сергій Харчук, «Журнал Житомира».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!