Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » В Житомирі розгорівся конфлікт навколо приміщення центрального телеательє
 
20-02-2012, 18:11  Суспільство

В Житомирі розгорівся конфлікт навколо приміщення центрального телеательє

 
Вранці 20 січня в центрі Житомира представники комунального підприємства «Агентство з питань регіонального розвитку» Житомирської обласної ради закрили доступ у приміщення центрального телеательє по вул.Хлібна, 25.

В Житомирі розгорівся конфлікт навколо приміщення центрального телеательє



Директора Агентства Ігор Леонченко пояснив журналістам, що у виробничо-комерційної фірми по ремонту побутової радіоелектронної апаратури «Побутрадіотехніка» договір оренди закінчився ще 1 липня 2011 року та його не продовжили.

Люди, які орендують площі в будівлі на вул.Хлібна, 25 на умовах суборенди, виявилися заручниками конфлікту між власником - обласною радою та орендарем приміщення, якого представляє Василь Сич.

«Ми хотіли організаціям, які орендують приміщення по вул.Хлібна, 25 дати можливість переукласти договори на оренду із законним власником - обласною радою. Ми приїжджали до кожного орендаря і розповідали, як і що потрібно зробити, щоб узаконити оренду. А пан Сич (керівник «Побутрадіотехніка») розповідав людям, що це майно його. У Агентства з питань регіонального розвитку є свідоцтво на право власності від 14.08.2009, де зазначено, що це комунальне майно, що належить Житомирській облраді », - пояснив Леонченко.

Заступник директора Агентства з питань регіонального розвитку, депутат облради Олег Білецький обіцяв присутнім орендарям, що після підписання договору оренди з балансоутримувачем приміщення - КП по експлуатації адмінбудинків Житомирської облради - люди отримають пропуску та доступ в приміщення на вул.Хлібна, 25. Він також запевнив, що приміщення буде охоронятися цілодобово.

Ігор Леонченко повідомив, що «Побутрадіотехніка» платила за оренду цілісного майнового комплексу 1800 грн. в квартал і є рішення сесії облради від 17.03.2011г. про не продовження договору оренди.

До складу майнового комплексу входять:

приміщення центрального телеательє за адресою: м. Житомир, вул. Хлібна, 25;

приміщення телеательє за адресою: м. Житомир, вул. Щорса, 151;

приміщення телеательє за адресою: м. Житомир, вул. Кибальчича, 13;

приміщення звукозапису за адресою: м. Житомир, майдан Перемоги, 4/2;

приміщення (будівля гаража, друга черга гаража, прибудова на 3 авто) за адресою: м. Житомир, вул. Велика Бердичівська, 118;

приміщення телеательє за адресою: смт Володарськ-Волинський, вул. Карла Маркса, 37;

приміщення телеательє за адресою: смт Попільня, вул. Радянська, 15;

приміщення телеательє за адресою: смт Черняхів, вул. Калініна, 1;

гараж за адресою: м. Малин, вул. Гагаріна, 17б,

Договір з Житомирською орендною виробничо-комерційною фірмою з ремонту побутової радіоелектронної апаратури «Побутрадіотехніка», який депутати нинішнього скликання відмовилися продовжити, діяв з 12 квітня 1990 року.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!