Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі кабельні лінії електрозв'язку підключають до сигналізації
 
20-02-2012, 18:17  Суспільство

У Житомирі кабельні лінії електрозв'язку підключають до сигналізації

 
З метою запобігання крадіжок та навмисного пошкодження об'єктів електрозв'язку, кабельні лінії в Житомирі підключають до сигналізації.

'У



Про це йшлося на спільній нараді працівників міліції з представниками ВАТ «Укртелеком», яке відбулося 16 лютого, - повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

Протягом минулого року в Житомирі «Укртелекомом» було підключено до сигналізації 120 кабельних ліній. У сільській місцевості 56 об'єктів АТС були обладнані, так званими, сповіщувачами руху, які сприяють виявленню та швидкому реагуванню на крадіжки та пошкодження майна об'єктів зв'язку.

Як показує аналіз скоєних протягом 2011 року злочинів, всі вони в переважній більшості були вчинені з повітряних ліній зв'язку, які є найбільш незахищеними від крадіжок і не перебувають під сигналізацією. Так, найбільш резонансною подією в минулому році стала крадіжка з сільських АТС Чуднівського району, де сума збитків перевищує 32 тисячі гривень. Працівники міліції зараз вживають всіх заходів, щоб знайти винних.

В цілому, територіальними міськрайвідділами внутрішніх справ Житомирської області разом із зв'язківцями протягом 2011 року вже розкрито 47 крадіжок та навмисних пошкоджень майна об'єктів зв'язку. У 5 подібних випадках ці злочини були попереджені, завдяки своєчасному реагуванню груп затримання Управління Державної служби охорони при УМВС. За фактами скоєних протиправних дій порушено 93 кримінальних справи.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!