Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сім'ї в Житомирській області до цих пір чекають житло, обіцяне ним 5 років тому
 
5-03-2012, 10:36  Суспільство

Сім'ї в Житомирській області до цих пір чекають житло, обіцяне ним 5 років тому

 
5 років тому, колишній президент України Віктор Ющенко ініціював благодійний проект «Зігрій любов'ю дитину», куди українські меценати перераховували гроші для допомоги дітям з багатодітних сімей.

'Сім039;ї



За допомогою проекту, сім'ї, які мали більше 10 дітей, забезпечувалися всім необхідним, у тому числі житлом.

Олександр Шило, житель Коростишівського району, батько 11 дітей, брав участь у програмі фонду і чекав для своєї родини нове житло, але до цих пір велике сімейство тулиться в маленькому старому будинку ..

Як повідомила начальник головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації Раїса Гула, у Житомирській області допомоги, зокрема житла, вимагали 18 сімей. Після завершення терміну президентства Ющенка проект закрили. На той момент житлом залишилися незабезпечені 5 сімей. Сьогодні без житла залишилося всього 2 багатодітні сім'ї.

- В Житомирській області фонд «Зігрій любов'ю дитину» очолює Ольга Сердюкова. На цей проект бюджетних коштів не виділялося, основою були кошти меценатів. Так сталося, що дві сім'ї з Житомирської області ще не забезпечили житлом. Причини різні. Наприклад сім'ї Шило тоді не надали житло через відсутність відповідних варіантів. Їм пропонували будинок, але сім'я відмовилася. Потім вони самі знайшли потрібний будинок, але той виявився занадто дорогим і ще недобудованим, - розповів заступник начальника головного управління у справах сім'ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації Олександр Антонюк.

Раїса Гула також повідомила, що фонд «Зігрій любов'ю дитину» діє і понині. Про те чи є в ньому гроші і забезпечить він житлом ці сім'ї - невідомо.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!