Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Заступник головного міліціонера Житомирської області хоче отримати 0,18 га соснового лісу в межах міста
 
16-03-2012, 07:09  Суспільство

Заступник головного міліціонера Житомирської області хоче отримати 0,18 га соснового лісу в межах міста

 
На офіційному сайті Житомирської мерії опублікований проект рішення сесії міськради про передачу земельних ділянок.

Заступник головного міліціонера Житомирської області хоче отримати 0,18 га соснового лісу в межах міста



У списку громадян, яким безоплатно в оренду будуть передані земельні ділянки - Марчевський Валерій Іванович, заступник начальника УМВС України в Житомирській області, член виконкому Житомирської міськради.

Заступнику головного міліціонера області Житомирська влада хоче передати в безкоштовну оренду терміном на 10 років земельну ділянку площею 0,1781 га за адресою провулок Річковий.

На засіданні земельної комісії Житомирської міськради питання про виділення саме цієї ділянки викликав активне обговорення. Виявляється, Валерій Іванович не просто хоче орендувати земельну ділянку, а розширити свої «володіння» за рахунок соснового лісу - зони зелених насаджень загального користування. Кажуть, що на ділянці, що прилягає до бажаних 0,18 га по провулку Річковому, знаходиться будинок Марчевського.
Якщо рішення буде прийнято, то заступник начальника УМВС стане власником майже 0,5 га землі. До речі, в проекті рішення записано, що «землекористувачі, земельні ділянки яким надані на умовах оренди, у разі закінчення строку користування земельною ділянкою, зобов'язані повернути дані земельні ділянки у відання міської ради в стані, придатному для подальшого використання за призначенням, або продовжити термін користування ».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!