Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Бердичеві мешканці 100-річного будинку бояться, що він обрушиться їм на голови
 
20-03-2012, 16:15  Суспільство

У Бердичеві мешканці 100-річного будинку бояться, що він обрушиться їм на голови

 
У Бердичеві старий будинок по вул. К. Лібкнехта, 1 почав тріщати. Так стверджують його мешканці, які, почувши страшний тріск і згадавши недавній випадок з їх сусідами по вул. К. Лібкнехта, 2/1, відразу викликали фахівців з міськвиконкому, - повідомляє ТРК ВІК.

У Бердичеві мешканці 100-річного будинку бояться, що він обрушиться їм на голови



«Я сиділа в кімнаті з дитиною, дивилися телевізор. Почула тріск, що навіть заглушив телевізор. Потім ще більший тріск. Я за дитину - і на вулицю », - розповідає Марія Лесниковська, мешканка будинку:

«На горищі ознак руйнування немає, а ось в квартирі на 1-му поверсі є поздовжні тріщини між зовнішньою і внутрішньою стіною і у внутрішній стіні. Але через те, що в цій квартирі років 15-20 не було ремонту, важко сказати, коли з'явилися ці тріщини », - говорить Михайло Гайченя, заступник Бердичівського міського голови.

Різні джерела повідомляють, що будинок побудований ще до революції або відразу після неї. Тому не дивно, що стіни в ньому могли дати тріщини, кажуть фахівці. Крім того, з дев'яти квартир будинку, всього чотири - заселені людьми. Тому інші приміщення забиті або просто руйнуються.

Заступник мера каже, що точно встановити, чи були тріщини, сьогодні неможливо. На всіх тріщинах встановлено маяки і за ними будуть спостерігати. Але про які-небудь висновки говорити ще рано.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!