Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У місті Бердичеві підприємців змушують збирати недопалки і фантики, лякаючи штрафом
 
20-03-2012, 16:29  Суспільство

У місті Бердичеві підприємців змушують збирати недопалки і фантики, лякаючи штрафом

 
У місті Бердичеві вже встановилася звична для весни тепла, сонячна погода. Уже майже скрізь зійшов сніг, оголивши землю і сміття що лежить на ній, яке накопичилося за довгу зиму завдяки старанням деяких місцевих жителів. Також поглядам жителів представилися чисельні місця стихійних звалищ, яких теж стало набагато більше. А оскільки цей рік оголошено в місті Бердичеві роком благоустрою, то чиновники задумалися про обов'язкове масове весняне прибирання міста, яке стала вже традиційним.

'У



Як повідомив у вівторок 20 березня на позачерговій сесії депутатів міської ради заступник мера Бердичева Онофрійчук Сергій Петрович, місто вступає у фазу весняного прибирання, в якій будуть задіяні комунальні служби, учні навчальних закладів, а також директори та керівники заводів, підприємств, і організацій.

До останньої категорії громадян і звернувся Сергій Петрович з проханням навести порядок на прилеглій до їх підприємствам території, підкріпивши його нагадуванням про роботу інспекції з благоустрою та збільшеною в цьому році сумою адміністративного штрафу за виявлені порушення. До речі жителям приватного сектора теж слід приступати до збирання, тому що якщо на вулиці перед їхнім будинком не буде наведено належний порядок, штраф може бути накладено і на них.

Мер міста Бердичева Мазур Василь Костянтинович закликав депутатів міської ради приєднатися до прибирання міста, адже вони як ніхто інший повинні бути інформовані про ситуацію, яка твориться по їх виборчих округах і де знаходяться місць стихійних звалищ, влаштовані бердичівлянамі під час зими.

У свою чергу заступник мера акцентував увагу на тому, що до Великодніх свят залишилося не так багато часу, а на Проводи в місто Бердичів як завжди приїде велика кількість людей, і вони не повинні застати гори сміття вздовж траси і неприбрані вулиці. Чиновники і депутати теж не будуть сидіти склавши руки, а проведуть кілька суботників, прибираючи найбільш проблемні ділянки міста.

Денис ЗАРЕМСЬКИЙ

Бердичів ДІЛОВИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!