Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На місці фруктового саду, мер Житомира готовий дозволити побудувати Аквапарк
 
12-04-2012, 11:17  Суспільство

На місці фруктового саду, мер Житомира готовий дозволити побудувати Аквапарк

 
Мер Житомира Володимир Дебой розповів про плани по використанню скандальної території фруктового саду на вул.Корольова, 39.

'На



За словами градоначальника, він готовий підтримати будь-яку адекватну пропозицію, яку донесуть до нього інвестори, аби громада Житомира схвалила ту чи іншу ідеї.

- Пропозицій декілька. Особисто я погоджуся на ті з них, які сподобаються громаді в результаті публічного обговорення цього питання. Якщо знайдеться інвестор по створенню там паркової зони, і це бажання співпаде з вибором суспільства, як мер, підтримаю цей варіант. Захочуть городяни аквапарк? Підтримаю тричі ... Як кажуть, «глас народу - глас Божий», - запевнив Володимир Дебой.

Разом з тим, Дебой вважає популізмом заклики окремих лідерів політичних сил міста облаштовувати там зону відпочинку. По-перше, цей проект потребує великих коштів, а інвесторів - ні. По-друге, у нас є чимало місць в центрі Житомира, де прихильники відпочинку можуть з не меншою ефективністю докласти руки для їх належного благоустрою.

- Я говорю про землю за кінотеатром «Україна», яка прилягає до вулиці Щорса і де влітку - бур'яни і занедбаність; територію, прилеглу до кінотеатру «Космос»; нарешті, про Старий Бульвар ... Давайте наведемо порядок спочатку там, де вже є комунікації, де масово перебувають люди, з чого, як не крути, формується враження про наше місто у його гостей, - сказав Дебой.

За словами мера Житомира, та негативна інформація, яку поширили в Інтернеті про Ботанічний сад, дуже вплинула на рішення багатьох потенційних інвесторів і на імідж Житомира в цілому.

- Хто виміряє збиток, який завдала ця інформація іміджу Житомира? І хто поверне назад увагу потенційних інвесторів, які, можливо, були вже готові прийти в наше місто зі своїми грошима, але, враховуючи розтиражовану інсинуацію навколо неіснуючої проблеми Ботанічного саду, змінили свою думку?, - сказав Дебой.

Також мер Житомира підкреслив, що всі розмови про нібито знищення міською владою Ботанічного саду, це - від лукавого.

- Переданий місту фруктовий сад - це старі дерева, які майже не плодоносять. А ті плоди, які ростуть на них, є небезпечними, оскільки тамтешнє повітря сильно загазоване викидами від транспорту, а земля - важкими металами. Адже якщо в роки, коли цей сад закладали, в Житомирі, скажімо, «Волга», напевно, була тільки у першого секретаря обкому партії і, може, у директора центрального гастроному, то зараз ми є свідками того, що потік автомобілів по периметру саду є, фактично, безперервним. Про чистоту навколишнього середовища і говорити нічого, - повідомив мер.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!