Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » На сесії Житомирської міськради співробітник ДАІ нагадав депутатам про правила дорожнього руху
 
24-04-2012, 20:50  Суспільство

На сесії Житомирської міськради співробітник ДАІ нагадав депутатам про правила дорожнього руху

 
Депутатам Житомирської міськради в черговий раз нагадали, що не можна паркувати машини вздовж тротуарів.

На сесії Житомирської міськради співробітник ДАІ нагадав депутатам про правила дорожнього руху



Представник УДАІ в Житомирській області Микола Яцкевич на сесії Житомирської міськради розповів депутатам про ДТП, які трапляються з припаркованими уздовж тротуарів машинами, і попросив дотримуватися правил дорожнього руху.

«Якщо більше 350 автомобілів на годину проїжджає по ділянці дороги, то встановлюється знак «Стоянка заборонена» і «Зупинка заборонена». До речі, біля міськради також стоять знаки «Зупинка заборонена» і є знак «Стоянка заборонена». Хочу звернутися до вас, як до народних обранців: починати потрібно з себе. Йде ланцюгова реакція - один водій поставив машину, інший побачив і теж поставив. Далі ці машини ускладнюють проїзд, водії починають маневрувати, а вулиці в нас не дуже широкі і може трапитися ДТП », - звернувся до депутатів Яцкевич.
Хтось з депутатів згадав, що раніше за подібні порушення знімали номери, а Геннадій Забродський поцікавився кількістю ДТП за участю депутатів міськради. Співробітник ДАІ повідомив, що подібної статистики немає і нагадав депутатам, що для їхніх машин є спеціальна стоянка, яка знімає проблеми з паркуванням.

Близько 15.00 на спеціально обладнаній «депутатської» парковці було всього 8 машин. Нагадаємо, що на сесії Житомирському міськради 24 квітня були присутні 54 депутати з 60.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!